Dreamzzz Bedden en Matrassen

Dreamzzz Bedden en Matrassen

Huis te Landelaan 460, 2283VJ, Rijswijk 070 390 6060 Website

Openingstijden (26 jul - 1 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De ene dag is de andere niet en dat geldt ook voor nachten. En: voor slaapspeciaalzaken. Ook daar is de ene is de andere niet.

Dreamzzz heeft vestigingen in Rijswijk en Voorburg waar u zelf zult ervaren dat we er letterlijk alles aan zullen doen om uw nachten comfortabeler en ontspannender te maken.

We zijn er voor u, we hebben, we némen de tijd voor u. Met zorg en inzicht meten we u een voor 100 % op wensen afgestemd slaapcomfort aan, noem het maatwerk.

We hebben naast verschillende bekende merken ook waterbedden, omdat we willen dat u vergelijkingsmateriaal heeft. En omdat onze waterbedden van wereldklasse zijn, daarom ook.

Maar het aller-, aller-, allerbelangrijkste is en blijft dat we alles uit de kast halen om u zelf de conclusie te laten trekken: Dreamzzz maakt het verschil van dag en nacht.

'Lekker slapen en gezond weer op’, dat is voor sommige mensen bij voorbaat een illusie. Wie gezondheidsklachten heeft, moet met nog meer zorg dan iemand anders het bed kiezen dat verlichting brengt.. Het is dan extra belangrijk de juiste afwegingen te maken.

Een goede slaap is een beetje ‘helend’ , we zijn voor een aantal uren verlost van pijn, problemen, spanningen. Dat lukt beter naarmate uw slaapcomfort beter is afgestemd op uw persoonlijke situatie, ook wat betreft de gezondheid.

Daarnaast: de hormonale verhoudingen in uw lichaam zijn tijdens de slaap anders dan overdag. Dat resulteert er o.m. in dat wonden en blessures beter genezen tijdens de slaap dan in waakuren.

Uw bed kan uw lichamelijke klachten niet wegnemen, maar wel verzachten en sommige klachten zelfs voorkomen.

In twijfelgevallen: laat u goed voorlichten. Wij staan met raad en daad voor u klaar. Samen komen we er meestal uit.

Meer Bedden en matrassen in de buurt

Deze Dreamzzz Den Haag vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bedden en matrassen in de buurt.