Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching

Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching

Kortenroelefsweg 1, 7482PP, Haaksbergen 06-19427041 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 21:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN 1000 WOORDEN... maar welke woorden dan?

Onderwijscoach, adviseur en trainer voor diverse branches

Opnames van klassensituaties, beelden van een speech of de videoregistratie van werken met moeilijke groepen: het oog van de camera legt alle sterktes en zwaktes bloot. Iedereen ziet - en vooral voelt - dat iets niet goed gaat, maar wat dan precies én hoe kan het beter? Om hier goed de vinger op te kunnen leggen, schakelt u een beeldcoach in.

Het realiseren van snelle kwaliteitsverbetering

Het verbeteren van een proces begint altijd met een goede analyse. In de praktijk verschilt het idee van de werkelijkheid echter nogal eens met de realiteit. Video Interactie Begeleiding (VIB) is dan een uitkomst. Als landelijk onderwijscoach adviseer en coach ik aan de hand van videobeelden, zodat u ook echt verbetering kunt zien.

Door mijn achtergrond als manager en mijn specialisatie als beeldcoach verkrijg ik een snelle analyse en bied ik dito oplossingen. Na twee sessies heeft u al een aantoonbaar resultaat. Mijn diensten zijn er zowel voor verbetering in de zorg, het onderwijs als het bedrijfsleven.

Videocoaching

Groepsdynamiek, coaching van individuele leerkrachten, coaching van teams, managementconsultatie en nog veel meer. Door micro-analytisch naar video-opnamen te kijken, worden groepen en individuen bewust van hun effectief handelen.

Als videocoach lees ik het beeld (lichaamstaal, leiden, volgen, contact maken) en vertaal ik het naar praktische tips.

Het is vervolgens aan een ervaren coach om het ‘goede’ te benadrukken. Met deze handvatten wordt u zelfverzekerder en brengt u uw boodschap makkelijker en beter over: goed voorBEELD doet namelijk goed volgen.

Jarenlange ervaring in de praktijk

Voordat ik me ging toeleggen op het trainen van mensen ben ik jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Hiervoor heb ik 2 opleidingen genoten op het gebied van onderwijs: MO-A Pedagogiek en MO-B Onderwijskunde aan de Universiteit van Groningen.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.