Ed de Grave Woning- en Projectinrichting

Ed de Grave Woning- en Projectinrichting

Stationsstraat 12, 6114GC, Susteren 046-4495008 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Of het nu gaat om de aanschaf van een enkel rolgordijn of de inrichting van een compleet kantorencomplex, bij ons vind je een ruime keuze aan gordijnen, vloerbedekking, zonwering en muurbehang. Door meer dan 35 jaar ervaring in het woning & project inrichten ben je verzekerd van een op maat gesneden advies voor zowel de kleine als grotere portemonnee.
Graag nodigen we je uit om eens langs te komen voor een nadere kennismaking met ons bedrijf en de verschillende mogelijkheden die we in huis hebben. Zo kun je op je gemak de verschillende producten voelen en zien en je wensen met ons bespreken. Houdt er wel rekening mee dat voor we een definitief advies kunnen uitbrengen het meestal nodig is dat we eerst op locatie de situatie beoordelen.

Thuis is een plaats waar je tot rust komt, maar ook blijk geeft van je eigen voorkeuren en individualiteit. Op de werkplek zien we graag een aankleding die representatief is voor de waarden waar we voor staan zonder concessies te doen aan functionaliteit. Woningen en ruimtes op een duurzame, esthetische en kwalitatieve wijze inrichten is een kunst die vakmanschap verdient.
Een woninginrichter brengt je wensen in kaart, doet concrete voorstellen voor kleur, materiaal en compositie keuzes en vertaald deze uiteindelijk naar een werkbaar concept. In de uitvoering beheerst de ervaren woninginrichter de fijne kneepjes van het vak. Zo ontstaat een perfect resultaat waar je nog vele jaren plezier aan hebt.

Ons Aanbod
Vloerbedekking o.a.
tapijt
laminaat
vloertegels
luxe vloermatten
vinyl
linoleum
Zonwering / raambekleding o.a.
gordijnen
rolgordijnen
jaloezieën
lamellen
vouwgordijnen
plisségordijnen
Overigen o.a.
behang
accessoires

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Ed de Grave Woning- en Projectinrichting vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.