Let op: Vandaag is het Hemelvaartsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Eekels Technology BV

Eekels Technology BV

A. Plesmanlaan 2, 9615TH, Kolham 0887991799 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Eekels Technology B.V. is al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met ruim 550 medewerkers voert Eekels projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.
Eekels bezit specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen (waaronder alarm- en monitoringsystemen) en procesautomatisering. Eekels verzorgt het gehele traject van engineering, panelenbouw, uitvoering, inbedrijfstelling tot en met onderhoud en service.
Daarnaast is Eekels een belangrijke speler op het gebied van mechanische service- en onderhoudswerkzaamheden, projecten en gespecialiseerde apparatenbouw. Eekels verzorgt het gehele traject van nieuwbouw, modificaties, montage, revisie, reparatie en onderhoud tot en met service. Daarbij richt zij zich speciaal op projecten, shutdowns en service en onderhoud. De marktgebieden waar Eekels zich met deze competentie op toelegt zijn onder andere de procesindustrie, chemie, petrochemie, de energiesector als ook de offshore.
Eekels realiseert een omzet van ruim 60 miljoen euro met ruim 550 medewerkers. In Nederland heeft Eekels vestigingen in Kolham (hoofdvestiging), Emmen en Joure. Daarnaast heeft Eekels nog een vestiging in Galati in Roemenië, een vestiging in Kleve in Duitsland, een joint venture met SaierNico in China, en representative offices in China en Vietnam.
Eekels is een dochteronderneming van TBI. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen.

Meer Elektriciens in de buurt

Deze Eekels Technology BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektriciens in de buurt.