Eelman Fysiotherapie

Eelman Fysiotherapie

Cruquiusweg 96 H, 1019AJ, Amsterdam 06-18023564 Website

Openingstijden (12 Aug - 18 Aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Aanvullende informatie

Bezoek is alleen op afspraak - eenvoudig online afspraak te maken, via Whatsapp, E-mail of telefonisch. Telefoonnummer: 06-18023564 of mail naar raphael@eelmanfysio.com, ga naar https://eelmanfysiotherapie.com

Open in de avond

 • Monday - Friday: 20:00
  Monday - Friday: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysio Amsterdam Oost, fysiotherapie in Amsterdam Zeeburg, Ijburg of een Fysio Oostelijk havengebied nodig? Fysiotherapeut Eelman staat voor eerlijke, persoonlijke en vakkundige fysiotherapie.

Raphael Eelman, allround fysiotherapeut.
Gedreven om u weer fit en in beweging te krijgen.

Eelman Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Wij bieden onze diensten aan alle patiƫnten met pijnklachten, preventieve (sport)behandelingen, voor postoperatieve revalidatie (bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie) en blessures aan. Bij Fysiotherapie Eelman behandelen we de meest uiteenlopende aandoeningen. Van jong tot oud, van bankhanger tot topsporter. Iedereen is welkom.

Bij Eelman Fysiotherapie gaan we alleen aan de slag als er ook echt wat te behalen valt met onze methode van fysiotherapie en het is vervolgens daarom ook de boodschap om jaarlijks zeer veel mensen op persoonlijke manier naar een goed herstel van de klachten bij te staan. Om u te behandelen wordt er door ons gebruik gemaakt van hands-on en hands-off technieken. Hands-on, bijvoorbeeld: massagetherapie. Hands-off, bijvoorbeeld: krachttraining.Zo leveren wij maatwerk wat aansluit bij uw persoonlijke situatie, wensen en wat uw lichaam nodig heeft.

De fysiotherapeut van Amsterdam Oost, Ijburg of Zeeburg werkt zowel preventief als curatief, dit betekent voor u dat er direct kan behandeld worden bij blessures, ter voorkoming van blessures en natuurlijk gezondheid bevorderende behandelingen. Zichtbaar resultaat met een duurzame oplossing. Eelman Fysiotherapie streeft er naar om binnen 8 behandelingen u verder geholpen te hebben in plaats van u zo lang mogelijk in behandeling te houden. De beste fysiotherapie in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg krijg je bij Eelman Fysiotherapie.

Eelman Fysiotherapie bevindt zich op het Cruquiuseiland nabij IJburg in het Oostelijk Havengebied en in Amsterdam Oost, Zeeburg. Het adres: Cruquiusweg 96H, postcode: 1019 AJ Amsterdam.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Eelman Fysiotherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.