Eemers Orthopedische Schoentechniek

Eemers Orthopedische Schoentechniek

Steiger 21, 6581KZ, Malden 024-6418165 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn enerzijds een klein bedrijf wat ambachtelijk werkt: onze schoenen, steunzolen en andere producten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Wij vinden persoonlijk contact met u als cliënt belangrijk; u wordt altijd door dezelfde persoon begeleidt door het hele proces van het aanmeten tot het afleveren van orthopedische schoenen. We vervaardigen ook steunzolen van hoogwaardige kwaliteit met behulp van een gipsafdruk. Hiermee boeken we zeer goede resultaten.

Anderzijds vinden wij belangrijk dat uw schoenen ook modieus zijn; u moet het prettig vinden om de schoenen te dragen. Omdat ze uw klacht verminderen of oplossen, en omdat de schoenen er mooi uitzien. Daarom zoekt u samen met de orthopedische schoenmaker naar de beste oplossing voor uw schoenen: verantwoord, functioneel en esthetisch mooie schoenen.
Dit kunnen lage schoenen zijn, halfhoge schoenen of laarzen. We kijken welke voorzieningen in de schoenen verwerkt moeten worden in verband met uw klacht. Vervolgens hebben we een modellenboek waarin u ideeën kunt opdoen, en u mag zelf ook voorbeelden aandragen van schoenen en modellen die u mooi vindt. We werken alleen met A-kwaliteit leder, afkomstig uit Italië. De (kleur)keuze uit het leerassortiment is groot, en ook suède, nubuck en geprint leder behoren tot de mogelijkheden. Zo zoeken we naar de beste oplossing en streven we er naar het maximale uit uw schoenen te halen.

Bij voorkeur maakt u een afspraak met de orthopedische schoenmaker via telefoonnummer
024 - 641 81 65, dan weet u zeker dat u op dat moment geholpen kunt worden. Indien u echter in de buurt bent, en langs wilt komen voor informatie of een afspraak, dan mag dat natuurlijk ook.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Eemers Orthopedische Schoentechniek vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.