Egbers Naaimachines

Egbers Naaimachines

Spoorstraat 13, 7051CG, Varsseveld 0315-230114 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Naaimachinereparatie & -verkoop bij Egbers Naaimachines

Voor Assepoester stonden de fee en muizenhulpjes klaar om een schitterende outfit voor het bal klaar te toveren. Als u prachtige kleding, een mooi gordijn of een leuke kussenhoes wilt fabriceren, bent u afhankelijk van de juiste naaimachine. U droomt natuurlijk van een machine die in no time uw naaiwerk voor u volbrengt, als magie. Welke machine past bij u? Daar helpen we u bij Egbers Naaimachines in Varsseveld graag bij.

De naaimachinespecialist in Varsseveld

Functioneert uw naaimachine niet naar behoren en moet u alles met de hand naaien? Breng uw kapotte lock- of naaimachine langs bij Egbers Naaimachines. Vertrouw uw geliefde machine in onze winkel in Varsseveld toe aan een van onze specialisten.

Naaimachinereparatie

In ons bedrijf is 120 jaar kennis en ervaring gebundeld. Hierdoor durven we met zekerheid te zeggen dat we met ieder machinetype raad weten. Werkt uw lockmachine, naaimachine of covermachine, van welk merk dan ook, niet optimaal? Breng ‘m bij ons! Op onze reparaties geldt zelfs een half jaar garantie.

Naaimachineverkoop en inruil van uw oude machine

Bij aankoop van een nieuwe machine is inruil van uw oude machine altijd mogelijk. Wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen en leuke acties. Loop gerust binnen en vind een passende naaimachine of lockmachine van bijvoorbeeld Pfaff, Husqvarna, Bernina of Brother.

Het dienstenpakket van Egbers Naaimachines

Ons zeer diverse dienstenpakket bestaat onder meer uit de volgende diensten:

Reparatie
Verkoop
Onderhoud
Inkoop

Reparatie

We hebben jarenlange ervaring met, en een grote kennis van alle typen naaimachines. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen dat we raad weten met alle typen naaimachines, lockmachines en covermachines. Egbers Naaimachines zorgt ervoor dat uw machine weer volledig functioneert.

Meer Naai en handwerkgoederen in de buurt

Deze Egbers Naaimachines vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Naai en handwerkgoederen in de buurt.