Ekkebus Autoservice

Ekkebus Autoservice

Industrieweg 4 G, 5281RW, Boxtel 0411-689282 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autoservice Ekkebus is een autobedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het merk Saab. Wij maken gebruik van moderne apparatuur om aan uw auto te werken. Onderhoud, reparatie, APK keuringen en airco onderhoud; voor alles wat met het onderhoud van uw auto te maken heeft kunt U bij ons terecht.
Tevens beschikt de werkplaats over apparatuur waarmee storingen uitgelezen kunnen worden om snel en nauwkeurig de juiste diagnose bij uw auto te kunnen stellen en deze te kunnen verhelpen.
Ondanks dat wij ons gespecialiseerd hebben in het merk Saab willen wij graag rijders van andere
automerken uitnodigen om ook kennis te maken met Autoservice Ekkebus.
Een kleine organisatie waarbij alles om goede service draait.

Autoservice Ekkebus zorgt voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Een ervaren en goed (bij) geschoolde monteur werkt aan uw auto. Of uw auto nieuw of oud is maakt daarbij geen verschil.

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch goed voertuig onderweg bent. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden voor controle kunnen defecten en of problemen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Vakkundige diagnose:
Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur kan de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Op deze manier kan de storing gerichter en meestal sneller verholpen worden.

APK keuring:
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
Voor deze keuring kunt u ook bij autoservice Ekkebus terecht.

Schade:
Voor reparatie en herstel van kleine schade’s kunt U gelijktijdig met uw beurt terecht.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Ekkebus Autoservice vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.