Let op: In verband met Goede Vrijdag zijn de winkels tot uiterlijk 19:00 uur geopend, veel winkels sluiten al eerder! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Electroworld Hans Brinkhuis

Electroworld Hans Brinkhuis

Langewijk 388 A, 7701AS, Dedemsvaart 0523-615838 Website

Openingstijden ( 6 apr - 12 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

di t/m vr:lunchpauze van 12:30 tot 13:30

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hans Brinkhuis, is een zeer complete electro speciaalzaak gevestigd in Dedemsvaart. De bedrijfsruimte bevat meer dan 1600 vierkante meter. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over Drenthe, Overijssel en de grensstreek in Duitsland.

U vindt in de winkel alles op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur, telecom, navigatie, was- en koelapparaten en klein huishoudelijk. Het assortiment plasma- en LCD tv’s is uniek in oost Nederland.

In de winkel treft u geen lange wanden aan met dezelfde artikelen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze winkelruimte bevat een uniek concept. Alle belangrijke merken hebben een eigen ruimte binnen onze winkel ingericht. U hebt het gevoel alsof u een beurs bezoekt. Op deze manier blijft het grote assortiment overzichtelijk en kunt u onder het genot van een kopje koffie alle apparatuur rustig bekijken, beluisteren en uitproberen. De winkelmedewerkers hebben belangstelling voor uw wensen en geven persoonlijk advies. Technische kreten worden voor u vertaald in begrijpelijk Nederlands. Zo kunt u zelf de beste keuze maken.

We hebben meer dan genoeg keuze voor iedere klant: stapels met aanbiedingen voor de koopjesjagers, de nieuwste MP3 spelers en iPods voor de jeugd en absolute topmodellen in beeld en geluid voor de meest veeleisende liefhebber.

Is het niet voordeliger om naar een superstore te gaan? Dat is een vraag die wel eens wordt gesteld door klanten in de winkel. Neemt u maar eens de typenummers mee en vergelijkt u het maar met onze prijzen.

U zult zien dat het nauwelijks verschil uitmaakt en vaak blijkt Hans Brinkhuis zelfs voordeliger te zijn. Dat komt omdat onze winkel een omvang heeft die groot genoeg is om net zo scherp te kunnen inkopen. Doordat we bovendien zijn aangesloten bij inkoop organisatie: Electro World kopen we samen in met vele andere winkels. Voordeel dat we graag aan u doorgeven!

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze Electro World vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.