Elka Pieterman Holland BV

Elka Pieterman Holland BV

Prinsenhil 1, 4825AX, Breda 076-5939393 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Elka Pieterman Holland in Breda biedt het complete assortiment voor de elektro vakhandel en staat voor Elektriciteit, Licht, Kracht en Advies.
Door de jaren heen heeft Elka Pieterman zich ontwikkeld van leverancier voor servicewerkplaatsen in de witgoedbranche tot een totaalleverancier van onderdelen en accessoires voor de gehele elektro huishoudelijke branche.

Inmiddels mag Elka Pieterman zich Europees marktleider noemen als leverancier van accessoires en onderdelen op het gebied van witgoed, bruingoed, multimedia en klein huishoudelijke accessoires en onderdelen. Met een compleet assortiment van meer dan 30.000 artikelen van alle bekende merken en uiteraard onze huismerken, kunnen wij onze klanten veelal direct en snel uit voorraad leveren.

De kleinste zaken maken vaak het grootste verschil. Een dvd-speler geeft geen beeld zonder de juiste kabel. De meeste stofzuigers zijn nutteloos zonder een stofzuigerzak. Draadloze communicatie is niet mogelijk zonder de juiste accessoires. Het verschil tussen het werken of niet werken van een apparaat is maar heel klein. Dit is onze wereld. De wereld van Elka Pieterman. Waarin alles en iedereen is aangesloten.

Met enthousiasme en gedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt van accessoires en onderdelen voor elektrohuishoudelijke apparatuur. Televisies, stofzuigers, videorecorders, wasmachines, notebooks, scheerapparaten, Blu-Ray spelers... We hebben apparaten zien komen en gaan. Maar één ding hadden ze allemaal gemeen, en blijven ze gemeen hebben, zonder de juiste accessoires en onderdelen werken ze simpelweg niet.

En wij zorgen ervoor dat het werkt. In meer betekenissen dan één. Wij dragen namelijk graag bij aan het succes van onze klanten.

Door bijvoorbeeld winkelconcepten te ontwikkelen die de gespecialiseerde vakhandel en retailers in staat stellen hun klanten overzicht te bieden - en zo ook meer te verkopen.

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze Elka Pieterman Holland BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.