Eskadee Kinderopvang

Eskadee Kinderopvang

Middelmeede 38, 4921BZ, Made 0162-686179 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al bijna 25 jaar de beste opvang voor elk kind, ook voor uw kind!
Stichting ESKADEE is sinds 1990 dé professionele en gecertificeerde kinderopvang in de gemeente Drimmelen. (in kernen Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe).

Kinderopvang ESKADEE stelt zich ten doel om zowel ouders als hun kinderen zo ruim mogelijke maatschappelijke, sociale en individuele ontplooiingskansen te bieden. Kinderopvang ESKADEE komt waar mogelijk en haalbaar tegemoet aan de vraag die bij onze klanten en binnen de maatschappij in alle geledingen leeft met betrekking tot kinderopvang. Kinderopvang ESKADEE streeft een voortdurende ontwikkeling van kinderopvang op maat na en zal daartoe nieuwe voorzieningen of vormen in het leven roepen, al dan niet in samenwerking met reeds bestaande organisaties.

Speerpunten zijn en blijven kwaliteit en service bij kinderopvang ESKADEE.

ESKADEE is….Vertrouwde kinderopvang bij u in de buurt!
Daar staan we voor en daarvoor maken we ons sterk, elke dag weer. Daarom hebben we deze slogan gekozen. Onze ambitie is dé kinderopvangorganisatie te zijn in de gemeente Drimmelen voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

Vertrouwde kinderopvang
Wij vinden het belangrijk dat u uw kind met een gerust hart aan onze zorg toevertrouwt. En dat kunt u ook, want onze pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om u en uw kinderen te verwelkomen en met de beste zorg te omringen. Wij bieden uw kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen. ?Wij dragen zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorzieningen zijn hierop ingesteld.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Eskadee Kinderopvang vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.