Essen BV Bandenservice Sloperij Accu's Van

Essen BV Bandenservice Sloperij Accu's Van

Vlekkertseveld 16, 8166KZ, Emst 0578-571395 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor goede en goedkope banden gaat u natuurlijk naar Van Essen Banden in Emst. Wij zijn de grootste bandenspecialist in de wijde omgeving. Voor uw auto, motor, bedrijfsauto, vrachtwagen, land- en tuinbouwvoertuig, aanhanger, camper en caravan.

Bandenservice
Van Essen is sinds 1947 een bandenspeciaalzaak, en levert alles op het gebied van banden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. Naast een royale sortering zomer-, winter- en all seasonbanden, nieuw en gebruikt, treft u ook een ruim assortiment motorbanden, landbouwbanden, truckbanden, lichtmetalen velgen en accu’s aan. Bovendien verzorgen wij de opslag voor winter- en zomerbanden.

Op de vestiging in Emst heeft u keuze uit een voorraad van circa 12.000 nieuwe banden van A-merk tot low bugdet. Mocht u merk of maat er onverhoopt niet bijzitten, dan is hij doorgaans de volgende dag wel voorradig. Klaar terwijl u wacht, onder het genot van een kop koffie.

Staat uw stuur scheef, of trekt de auto naar links of rechts, op de speciale 3D uitlijnbrug staat de sporing van uw auto snel weer zoals het behoort.

Occasions
Bent u op zoek naar een nieuwe auto,wij hebben dagelijks circa 60 occasions op voorraad. Hebt u specifieke wensen, zoals merk, type of kleur, laat het ons weten. wij gaan graag met u zoekvraag aan de slag.

Autodemontagebedrijf
Wij zijn RDW erkend voor het innemen en vrijwaren van oude auto’s. Is uw auto niet meer te repareren of zijn de kosten te hoog? Bel ons en wij regelen de inname voor u. Mocht u niet meer in staat zijn de auto te komen brengen, dan halen wij hem bij u op.

Tevens vindt u voor de meest uiteenlopende merken en type auto’s van 10 jaar en ouder gebruikte onderdelen op het autodemontageterrein.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ergens over, een vrijblijvende prijsopgave of eens kennis met ons maken? Bel of kom gerust langs. wij hopen u in ieder geval gauw te mogen begroeten!

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Essen BV Bandenservice Sloperij Accu's Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.