Essen Banden en Autoservice Premio Van

Essen Banden en Autoservice Premio Van

Ceintuurbaan 8, 8024AA, Zwolle 038-4531717 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Premio Van Essen Banden en Autoservice. Wij zijn al jaren actief in Zwolle en omgeving en streven naar de beste service op het gebied van banden en auto-onderhoud voor een betaalbare prijs.

Bandenservice
Wij leveren alles op het gebied van banden. Naast een royale sortering zomer-, winter- en all seasonbanden, nieuw en gebruikt, treft u ook een ruim assortiment motorbanden, lichtmetalen velgen en accu's aan. Voor auto's, bedrijfsauto's, campers, caravans, motoren, truck en landbouw. Bovendien verzorgen wij de opslag voor winter- en zomerbanden.

Van A-merk (o.a. Michelin, Goodyear, Dunlop, Continental) tot low budget, voor ieder wat wils. Klaar terwijl u wacht, onder het genot van een kop koffie.

Staat uw stuur scheef, of trekt de auto naar links of rechts, op de speciale 3D uitlijnbrug staat de sporing van uw auto snel weer zoals het behoort. Trilt uw auto in het stuur of in de zitting, dan is balanceren de oplossing.

Autoservice
Wanneer uw auto toe is aan apk, een grote of kleine beurt, reparatie of een andere vorm van autoservice, is een afspraak bij ons zo gemaakt. Wij zijn een universeel garagebedrijf. Onze apk-keurmeerster, diagnosespecialist en gecertificeerde medewerkers dragen graag zorg voor uw veiligheid en plezierig weggedrag. Ook voor trekhaakmontage, airocoservice, glasschadeherstel etc. kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij voor een groot aantal klanten het onderhoud aan de camper en caravan.

Occassions
Bent u op zoek naar een andere auto, wij hebben dagelijks circa 50 occasions op voorraad. Hebt u specifieke wensen, zoals merk, type of kleur, laat het ons weten. Wij gaan graag met u zoekvraag aan de slag.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of eens kennis met ons maken? Bel of kom gerust langs.

Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten!

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Essen Banden en Autoservice Premio Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.