Alle kappers en schoonheidsspecialisten zijn i.v.m. het coronavirus (COVID-19) gesloten vanaf zondag 15 tot en met maandag 6 april. Bezorgen of afhalen van eten blijft wel mogelijk via bijvoorbeeld Thuisbezorgd

Estrella Kappers

Estrella Kappers

De Zoom 1, 3207BX, Spijkenisse 0181-614395 Website

Openingstijden (30 mrt - 5 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

Estrella Kappers is opgericht in 1994, onze specialisatie is Knippen & Stylen, Kleuringen, Highlights & Lowlights, Bruidskapsels, Extensions. Ons team bestaat uit Stephen, Samantha en Astrid. Estrella Kappers is Keune Ambassador dit is een keurmerk, wij volgen hiervoor een Master opleiding bij Keune en worden regelmatig gecontroleerd door een Misterygast.
Onze merken zijn Keune: Care-line, Blend, Design-line, verder verkopen wij Fudge en zijn de hairextensions van de merken Great Lenghts en So-Cap.
Onze salon staat voor kwaliteit en U krijgt een gratis advies gesprek. Uw haar en hoofdhuid wordt eerst bekeken en uw kapsel wordt vooraf besproken met uw stylist. Daarna wordt uw haar heerlijk gewassen met een korte wasmassage.
Uw haar wordt uitstekend verzorgt door de uitgebreide verzorgingslijn van Keune en is volledig afgestemd op U persoonlijk.

Sparen doet u bij Estrella Kappers op korting op onze productenlijn, hoe vaker u komt hoe meer bonuspunten u krijgt, na een afspraak krijgt u per sms of mail 1 dag van te voren een afspraak herinnering.
Op uw verjaardag ontvangt U een e mail en kunt u na de behandeling uw verjaardags cadeau meenemen.

Op dinsdag en donderdag tot 17:00 uur hebben wij 65+ korting van 10%.
Ook voor de kleinste kinderen draaien wij ons hand niet om. Tevens hanteren wij een Studenten prijs tot 21 jaar.

Op donderdag hebben wij koopavond en zaterdag werken wij tot 16:00 uur. Ook voor alle heren met een baard staat ons team klaar.
Voor de deur is de mogelijkheid om gratis te parkerenen wij zijn de enige salon met een geweldig uitzicht op de oude-maas. U ziet de schepen in alle rust voorbij varen, eventueel met een glaasje wijn.
Ons estrella team schenktvoor U heerlijke koffie met Piazza bonen, elk kopje vers gemalen voor u en natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende soorten thee.

Graag tot snel, maak gelijk een afspraak 0181-614395
De Zoom 1, 3207 BX Spijkenisse
www.estrellakappers.nl

Meer Kappers in de buurt

Deze Estrella Kappers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kappers in de buurt.