Euro Aluminium BV Aluminium Bouwproducten

Euro Aluminium BV Aluminium Bouwproducten

Wagenmakerij 2, 4762AV, Zevenbergen 0168-372300 Website

Openingstijden (29 mei - 4 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Euro Aluminium is leverancier van aluminium en stalen bouwproducten. Ons leveringsprogramma bestaat onder meer uit Aluminium dakproducten, bouwprofielen, doorvalbeveiliging, Aluminium waterslagen, lekdorpels, muurafdekprofielen, zetwerk, aluminium en loden hemelwater afvoeren, platdakontluchtingen, gevelbekleding, dilatatieprofielen en stalen lateien en vloerluiken.

Euro Aluminium dakproducten, muurafdeksystemen, waterslagen en doorvalbeveiligingen zijn voorzien van een BDA - KIWA certificaat.

Ons uitgebreide assortiment maakt Euro Aluminium een interessante partner voor bouwend en dakdekkend Nederland.
Euro Aluminium is een flexibele organisatie met kennis van zaken. Wij beschikken samen met ons zusterbedrijf Alucet B.V. over een sterk team van specialisten dat naar de wensen van haar relaties weet te luisteren en tot het uiterste zal gaan om deze te verwezenlijken. Van engeneering op de tekenkamer tot productie én montage hebben wij in eigen huis.

Euro Aluminium B.V. heeft in haar ruim 15 jarig bestaan een behoorlijke positie verworven op het gebied van aluminium producten voor bouwkundige toepassingen. Het beschikt over een gemotiveerd team van specialisten, die een brede ervaring hebben met de verwerking en toepassing van aluminium.

De kracht van het bedrijf zit ondermeer in de uitstekende kwaliteit van haar producten, de flexibele organisatie, de grote kennis van zaken, de bijzonder snelle en betrouwbare levertijden. Alle oppervlakte bewerkingen kunne wij voor u uitvoeren in zowel Ral kleur gemoffelde of in geanodiseerde uitvoeringen. Onze anodiseerlagen voldoen aan de hoogste standaarden zoals QUALANOD en BS. De gemoffelde uitvoeringen alsmede de ook de speciale sea-side oppervlaktebehandeling wordt onder Qualicoat certificering uitgevoerd. Maar ook levering in een blanke onbewerkte uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

Met name op het gebied van specifieke producten voor dakafwerking heeft Euro Aluminium B.V.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Euro Aluminium BV Aluminium Bouwproducten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.