Eurofort Garagedeuren

Eurofort Garagedeuren

Minervum 7446 H, 4817ZG, Breda 076-5877444 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een Hömann specialist is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten! Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Wij verkopen uitsluitend sectionaaldeuren, kanteldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann: Europees marktleider en grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmannspecialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk!

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

Hörmann KG wordt reeds door de derde en vierde generatie nakomelingen van de stichter van het bedrijf geleid. De persoonlijk aansprakelijke vennoten zijn Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann en Christoph Hörmann.

Internationale groei.
De Hörmann-groep is een groeiende onderneming met internationale uitstraling. In 15 hoog gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië worden garage- en huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen geproduceerd.

Het familiebedrijf telt momenteel meer dan 6.000 werknemers. De totale omzet bedraagt meer dan 1 miljard euro. Een fijn netwerk van meer dan 50 eigen vestigingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen garandeert de klant de kortste weg naar het product.

Innovatieve producten.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Eurofort Garagedeuren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.