Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Lieshout Audio/Video en Witgoed apparaten Euronics

Lieshout Audio/Video en Witgoed apparaten Euronics

Johannes Poststraat 46, 1624CD, Hoorn 0229-215227 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Lieshout Audio-Video en Witgoedapparaten is een familiebedrijf in hart en nieren. In 1958 begonnen als een klein buurtwinkeltje aan de Johannes Poststraat 46 in Hoorn en anno 2013 uitgegroeid tot een mooie speciaalzaak aan hetzelfde adres.

Al sinds jaar en dag vormen Peter Lieshout, Richard Temme en Gerrit Poppes een goed geolied team dat alles tot in de puntjes voor u regelt. Peter is het vaste gezicht in de winkel, Richard en Gerrit regelen de plaatsing van apparatuur en de reparaties. En als het druk is in de winkel springen ze bij. U treft dus altijd een van ons. Gedrieën bieden wij een totaalpakket. Daarin combineren wij een breed assortiment van wit- en bruingoed met een hoog serviceniveau.

Van waterkokers en televisies tot (vaat)wasmachines en inbouwapparatuur. In onze winkel hebben we al een voorselectie gemaakt van de beste apparatuur van de mooiste merken. Wij zijn specialist in producten van Siemens, maar op het gebied van witgoed leveren we ook Miele, Electrolux, Liebherr en Dyson. Gaat het om audio-video, dan werken wij onder meer met Philips, Samsung, Sony, Denon, LG en Humax. Heeft u toch iets anders in gedachten? Via ons computersysteem kunnen wij elk product van ieder merk voor u bestellen.

Daarnaast hebben we onze eigen bezorg- en servicedienst. Alleen dan kunnen we garanderen dat u tevreden bent over de installatie en de reparatie van uw apparatuur. Dat vinden wij belangrijk. Hierover kunt u meer lezen onder het tabje Service. Via het tabje Nieuws ontdekt u de nieuwste producten en onze mooiste aanbieding. Dus houd onze website in de gaten. En ‘like’ onze Facebook-pagina, op die manier houden we u rechtstreeks op de hoogte!

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze Euronics vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.