Evertse Administraties

Evertse Administraties

Chopinstraat 1, 3281TA, Numansdorp 0186-680870 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Evertse Administraties is gestart in januari 1999 en is voor u het flexibele ervaren en goed betaalbare administratiekantoor op het gebied van financiële administratie, boekhoudkundige, verzekerings- en financieringszaken. Het werkgebied omvat de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam Rijnmond, West Brabant, Goeree Overflakkee en omstreken. Het administratiekantoor richt zich met name op ZZP-ers, handelsondernemingen, winkels en de ondernemer die actief is in het MKB. Ook hebben wij al vele startende ondernemers met succes geholpen. Uiteraard werken wij ook voor grotere bedrijven met bijvoorbeeld holding constructies. Voor particulieren verzorgen wij de belastingaangifte inkomstenbelasting.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Van grootboekhouding, omzet- en loonheffingsaangifte(n), personeelszaken, salarisverwerking en financieringsvraagstukken tot aan de jaarrekening of managementadvies. Voor de kleinere ondernemer (éénmanszaak, kleine BV's, starters) verzorgen wij tegen een aantrekkelijk tarief uw administratie of jaarrekening. Het kantoor staat bij de Belastingdienst geregistreerd als officieel belastingconsulent met een zogenaamd Beconnummer.

Besparen op de administratie? Een administratie uitbesteden kost nogal wat tegenwoordig. Wij hanteren een concurrerend tarief. Dat kunnen we omdat we een relatief klein kantoor exploiteren zonder receptionistes of een leasewagenpark en andere overhead kosten aan u hoeven door te belasten. En dat levert u direct voordeel op!

U wilt ondernemer worden? Een merkwaardig feit is dat starters niet bij elk administratiekantoor even welkom zijn. Een veel gehoorde reden is dat veel startende ondernemers binnen enkele jaren om uiteenlopende redenen weer stoppen. Bij ons bent u als starter altijd welkom en we hebben er plezier in om u als starter te begeleiden. Er komt immers veel op u af als u ondernemer wilt worden, zeker als u een bestaand bedrijf gaat overnemen.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Evertse Administraties vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.