FAME Planontwikkeling BV

FAME Planontwikkeling BV

Burgemeester Roelenweg 40, 8021EW, Zwolle 038-4258101 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

FAME is een multidisciplinair planontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in complexe huisvestingsprojecten. We hebben een concrete, inhoudelijke en oplossingsgerichte aanpak, waarin alle relevante aspecten van de opgave integraal worden meegenomen. FAME biedt: strategieontwikkeling, conceptontwikkeling, ontwerp, ontwikkelmanagement en projectmanagement.

Een mensgerichte visie
Of het nu gaat om het ontwikkelen van een zorgconcept, het herstructureren van een wijk of het herontwikkelen van een bestaand gebouw, FAME heeft een sterk mensgerichte benadering waarbij dus niet primair de functie leidend is. Dit levert iedere keer specifieke concepten op die verbonden zijn aan de identiteit van de gebruikers, de omgeving en de organisatie.

Kwaliteit en innovatie staat centraal
FAME is een visie gedreven ontwikkelpartner. Dit betekent, dat het bij FAME in de kern draait om het geven van betekenis aan maatschappelijke ontwikkelingen die betrekking hebben op de sectoren waarin wij actief zijn in de vorm van strategie en totaalconcepten voor huisvesting. Wij investeren samen met onze partners in onderzoek, ontwikkeling en onderwijs om als eerste aansluiting te houden met toekomstige ontwikkelingen.

Multidisciplinair ontwikkelteam
Onze concept- en strategieontwikkelaars definiëren samen met de opdrachtgever het toekomstgericht beleid en de strategie. Vervolgens zijn onze planontwikkelaars en ontwikkelmanagers verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van haalbare ontwikkelplannen. Zij worden in de uitvoering ondersteund door eigen projectmanagers. FAME beschikt daarbij over een eigen studio voor architectuur, stedenbouw en grafisch ontwerp. Samen vormen zij ons multidisciplinair team.

Resultaat telt
FAME ontwikkelt om te realiseren. Alles en iedereen is erop gericht onze plannen haalbaar te maken en te realiseren. Dat vraagt creativiteit, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.