FEDACC Administratie- en Belastingadviseurs

FEDACC Administratie- en Belastingadviseurs

Haaksbergerweg 12, 7481RR, Haaksbergen 0883080900 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Fedacc staat voor Federatie Administratie, Controle, en Consulting.

Fedacc is een regionaal samenwerkingsverband van administratie- en belastingadviseurs. Kenmerkend voor de samenwerking is de zelfstandigheid van de aangesloten kantoren en de gezamenlijke ambitie om zowel het midden- en kleinbedrijf als agro-ondernemers vakkundige administratieve- en belastingadviezen te bieden. Betrokken, flexibel, ervaren, deskundig, betaalbaar en betrouwbaar zijn de begrippen die kenmerkend zijn voor de dienstverlening van Fedacc.

Betrokken
De aangesloten kantoren hebben er bewust voor gekozen om een samenwerkingsverband aan te gaan waarbij ieder kantoor zelfstandig is en blijft.
Hierdoor blijven we betrokken bij u als klant en blijft het persoonlijk contact voorop staan.

Flexibel
De aangesloten kantoren zijn allemaal bereikbaar onder hetzelfde tefoonnummer : 088 30 80 900
Alle kantoren hanteren dezelfde openingstijden namelijk van maandag tot en met vrijdag s'ochtends van 8.30 uur tot 12.00 uur en s'middags van 13.00 tot 17.00 uur.

Ervaren
Bij Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs zijn kantoren aangesloten die al vele jaren werkzaam zijn op administratief- en fiscaal gebied. Ieder kantoor heeft zijn eigen specifieke ervaringen opgedaan. Bij complexe zaken kunnen we dan ook gebruikmaken van deze ervaringen.

Deskundig
Fedacc heeft ervaren specialisten in dienst. Ieder aangesloten kantoor kan hier gebruik van maken en op deze manier van samenwerken hoeven er geen dure externe specialisten ingeschakeld te worden.

Betaalbaar
De steeds meer aangescherpte regelgeving brengt voor ieder kantoor steeds meer kosten met zich mee. Door aansluiting bij
Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs kan ieder kantoor toch scherpe tarieven blijven hanteren.

Betrouwbaar
Door aangesloten te zijn bij Fedacc kan ziekte of andere afwezigheid worden opgevangen.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze FEDACC Administratie- en Belastingadviseurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.