Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Farmel BV

Farmel BV

Penning 4, 8305BH, Emmeloord 0527-630500 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Uw ideale partner in zuivel en melkvee
Als Farmel voelen wij ons helemaal thuis in de melkveehouderij en op de zuivelmarkt. Niet alleen staan wij op diverse terreinen de melkveehouder bij in zijn bedrijfsvoering, maar ook kunt u efficiënt en vertrouwd zaken met ons doen in het kopen van rauwe melk en diverse zuivelproducten. Farmel brengt partijen graag bij elkaar, opereert graag in heldere en korte lijnen, houdt van persoonlijk contact en denkt én werkt met u mee. Dit maakt van Farmel voor elke ondernemer een ideale partner in zuivel en melkvee.
Farmel heeft jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van rauwe melk en zuivelproducten. Uit een hechte relatie met een eigen groep KKM-erkende melkveehouders bemiddelen wij om vraag en aanbod op de Nederlandse en internationale zuivelmarkt bij elkaar te brengen. Vanuit deze expertise heeft Farmel meerder activiteiten ontwikkeld om melkveehouders van dienst te zijn. Zo hebben wij met Farmel livestock een vooraanstaande nationale en internationale positie opgebouwd in de bemiddeling van runderen.
Ook kunnen wij melkveehouders compleet via Farmel Fourage ontzorgen in hun ruwvoedervoorziening en zijn wij met Farmel Agrarisch Advies de specialist in Nederland in productierechten, betalingsrechten en Vervangende Verwerkingsovereenkomsten. Met ons nieuwe concept Farmel Farming profileren wij ons als een inspirerende sparringpartner voor agrarische ondernemers, met wie wij samen willen bouwen aan nieuwe melkveebedrijven in binnen- of buitenland. En hen ondersteunen en scherp houden in het dagelijkse bedrijfsmanagement.
Farmel is u graag van dienst. Wilt u meer over onze activiteiten weten, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Ontdek Farmel.

Meer Boerenbedrijven in de buurt

Deze Farmel BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boerenbedrijven in de buurt.