Financin

Financin

Roombekerveld 12 D, 7523JS, Enschede 053-2034085 Website

Openingstijden (23 mrt - 29 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

Wij zijn niet altijd op kantoor aanwezig, graag binnen onze kantoortijden even bellen voor een afspraak.

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en digitaliseren van uw financiƫle bedrijfsadministratie. Daarnaast bieden wij verschillende financieel administratieve diensten aan.

Uw administratie volledig digitaal.
Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van digitale processen voor uw administratie. Door onze jarenlange ervaring met digitaal boekhouden zijn wij goed op de hoogte van koppelingen en mogelijkheden binnen verschillende boekhoudpakketten. Daarnaast volgen wij de actualiteiten rondom dit onderwerp op de voet, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Administratie op locatie.
Wij komen bij u op locatie. Hier verwerken wij de administratie, voorzien u van managementinformatie en we onderhouden de debiteurenadministratie. Indien wenselijk, zorgen wij ervoor dat ook uw administratie zoveel mogelijk digitaal gevoerd zal gaan worden.
Ook kunnen wij zorgen voor een tijdelijke opvang bij afwezigheid van uw eigen administratief medewerker. Wij werken werknemers ook in in de nieuwe processen.

Bedrijfsadministratie voor ZZP-ers.
Als ZZP-er heb je het al druk genoeg; je bent vooral hard bezig om je eigen brood te verdienen. Zonder werknemers zul je alles zelf moeten doen; ook je administratie.
Voor ZZP-ers hebben wij diverse digitale oplossingen, waardoor je er toch van verzekerd bent dat je administratie goed geregeld is, zonder dat je hier eigenlijk heel veel tijd voor uit hoeft te trekken. Jij levert het aan, wij doen de rest. Simpel toch?

Verzorging belastingaangiften.
Wij verzorgen uw zakelijke belastingaangiften als u zelfstandig uw bedrijfsadministratie voert, of laat voeren door bijvoorbeeld uw partner.
Bij de aangifte omzetbelasting checken wij de administratie nog even globaal, om te kijken of alles goed gaat. Als er opvallende gegevens in de stukken staan, zullen wij dit met u overleggen.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Financin vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.