FirmaFruit

FirmaFruit

Maxwellstraat 25, 7825GA, Emmen 0591-725925

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie zijn we?

FirmaFruit is dé leverancier van vers werkfruit in de regio Emmen-Coevorden-Hoogeveen-Assen. Altijd vers, gevarieerd en in een handige verpakking.

FirmaFruit is uniek in deze omgeving. Dat laten wij zien door altijd te luisteren naar uw wensen met beptrekking tot werkfruit, fruit op maat, fruitmanden, fruitkistjes, fruitacties en fruitgeschenken. Een compleet aanbod en passende presentatie maakt het "fruit op het werk" een onderdeel van uw organisatie.

Onze verse fruitboxen zijn verkrijgbaar vanaf 4 tot 8 personen. Hiervoor krijgt u: premium-kwaliteit van inheemse afkomst samen met de beste exoten. FirmaFruit bezorgt u wekelijks het fruit in een mooie fruitbox. De grootte van onze fruitbox kunt u afstemmen op het aantal medewerkers binnen uw bedrijf.

FirmaFruit werkt niet met jaarcontracten, dus u zit nergens aan vast. Wij leveren wekelijks tot wederopzegging van uw zijde. Onze prijzen zijn hier ook op gebaseerd. Wilt u uw leveringen tijdelijk wijzigen (bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes) dan kunt u dit tot 2 weken van te voren aan ons doorgeven.
Indien u uw abonnement wilt stopzetten, dan geldt er een opzegtermijn van vier weken. Voor alle wijzigingen geldt: In overleg is bijna alles mogelijk.

FirmaFruit levert direct vanuit haar eigen distributiecentrum in Emmen. Dat proeft u niet alleen, u merkt het ook: écht verse producten zijn gezonder, lekkerder en langer houdbaar.

Door alles in eigen hand te houden kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. Mocht u 24 uur na bezorging van uw bestelling niet tevreden zijn over ons fruit, dan geldt onze 100% versgarantie. Dit betekent heel eenvoudig: u krijgt naar keuze een vervangend product aangeboden of het geld terug. U kunt dit binnen 24 uur na bezorging aan ons kenbaar maken door contact met ons op te nemen.

Introductie actie

Als nieuwe klant kunt u gebruik maken van ons introductie abonnement.

Meer Groenten en fruit in de buurt

Deze FirmaFruit vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Groenten en fruit in de buurt.