Florale Vormgeving Paul Deckers

Florale Vormgeving Paul Deckers

Heerbaan 79, 6061EC, Posterholt 0475-401676 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met florale vormgeving bedoelt Paul Deckers dat er met meer dan alleen maar bloemen gewerkt wordt. Natuurlijke materialen worden vormgegeven tot een arrangement met bijvoorbeeld planten, bladeren, bloemen, stelen, stronken, wortels, mossen.

Florale vormgeving Paul Deckers maakt op maat gecomponeerd bloemwerk. Paul Deckers is bekend vanwege het bijzondere bloemwerk en de speciale Internationale opdrachten waarvan de jaarlijkse versiering van het St. Pieterplein in Rome de belangrijkste en meest eervolle opdracht is. Sinds 1988 is Paul Deckers bij dit project betrokken en mocht in 2015 de Pauselijke onderscheiding "Bene Merenti" van Paus Franciscus ontvangen vanwege zijn jarenlange inzet en de bijzondere versiering met Pasen. "Bedankt voor de bloemen...."

Gelegenheidsbloemwerk.
De gelegenheid en de sfeer zijn bepalend voor de keuze van stijl, kleur en vormgeving van het boeket of bloemstuk.
Het verlies van een dierbaar persoon is pijnlijk en moeilijk. Het is erg belangrijk om juist bij het definitieve afscheid een mooie versiering als eerbetoon te laten maken. Bij Deckers nemen we graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. In ons speciale “Creantoor” en Atelier beschikken we over de mogelijkheid om in alle rust met u te praten. Computerpresentaties met voorbeelden en de speciale boeken over rouwbloemwerk van Paul Deckers geven u een goede indruk.

Aan de hand van uw wensen en onze tips moeten we tot een prachtig werkstuk kunnen komen…
Een bezoek aan Florale Vormgeving Paul Deckers zal verhelderend zijn: persoonlijk werk vraagt om persoonlijke aandacht, dáár zijn we sterk in!
Graag maken we een afspraak om samen in ons “Creantoor” de bloemcreaties voor huwelijk of andere persoonlijke versieringen te bespreken en te ontwerpen.

Floraal Interieur Advies:
Op locatie wordt gekeken naar stijl, kleur en vormgeving van uw interieur.

Meer Bloemen en planten in de buurt

Deze Florale Vormgeving Paul Deckers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bloemen en planten in de buurt.