FloreoKids Centraal bureau

FloreoKids Centraal bureau

Van Diepeningenlaan 110 F, 2352KA, Leiderdorp 071-5817777 Website

Openingstijden (23 jan - 29 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

FloreoKids (voorheen Stichting Kinderopvang Leiderdorp) is een maatschappelijk georiënteerde organisatie die kinderopvang biedt in Leiderdorp, Leiden en Hoogmade. Hele dagopvang op het kinderdagverblijf, halve dagopvang op de peuteropvang en peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang in de vorm van voor-, tussen- en naschoolse- en vakantieopvang. Kwalitatief hoogwaardige opvang, tegen een zo redelijk mogelijke prijs. Bij FloreoKids werken wij dagelijks aan kinderopvang waar uw kind zich thuisvoelt. Waar uw kind in zijn/haar ontwikkeling centraal staat.

Ons fundament en onze doelstellingen staan beschreven in onze Missie, visie en kernwaarden. In ons Pedagogisch beleid komt tot uitdrukking hoe wij met kinderen omgaan en waarom wij dat zo doen.

Onze Missie

FloreoKids biedt ouders kinderopvang waar hun kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen, begeleid door deskundige medewerkers.

Onze Visie

FloreoKids staat voor kinderopvang gericht op persoonlijke groei, gebaseerd op samenwerking en betrokkenheid bij de lokale samenleving.

Kernwaarden
Veiligheid
Openheid
Persoonlijk
Vertrouwen
Groei

Vormen van opvang

FloreoKids biedt een breed pallet aan kinderopvang. 6 Kinderdagverblijven (3 in Leiderdorp, 2 in Leiden en 1 in Hoogmade), 5 locaties voor peuteropvang (halve dagopvang), 2 VVE Peuterspeelzalen, 4 locaties voor voorschoolse opvang en 9 locaties voor buitenschoolse opvang. Met 'Lunchtijd Leiderdorp' vormt FloreoKids een fiscale eenheid. Lunchtijd Leiderdorp verzorgt tussenschoolse opvang op een groot aantal scholen in Leiderdorp, Leiden en op basisschool Ter Does in Hoogmade.

Op het kinderdagverblijf kunt u gebruik maken van reguliere opvang tot 18.30 uur. Maar ook van verlengde opvang tot 19.00 uur of, als u in dienst bent bij de Rijnland Zorggroep, van flexibele opvang (opvang op wisselende dagen) op de locaties Dromenland en Diakonijntje. Heeft u alleen opvang nodig in de ochtend? Dan is peuteropvang misschien een goede oplossing.