Florera Tuinontwerp- en Adviesbureau

Florera Tuinontwerp- en Adviesbureau

Drossaard 28, 5591LK, Heeze 06-26364036 Website

Openingstijden (19 okt - 25 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

ALTIJD alleen op afspraak.

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Florera, tuinen ea. buitenruimtes
Voor een doordacht tuinontwerp, tuinadvies en tuinaanleg
Florera is het bureau van Marjan de Koning, die als 'aardbolbekleedster' al bijna 25 jaar adviseert en begeleid bij de realisatie van adembenemende en exclusieve tuinen waarin genieten van natuur en het ervaren van rust, ruimte, veiligheid en welzijn centraal staan. Florera tuinen zijn uniek en staan voor ambachtelijkheid, authenticiteit en met een natuur die een ware belevenis vormt.

Brede expertise
Door haar jarenlange ervaring heeft Marjan de Koning een brede expertise opgebouwd. Zo bent u bij haar voor tuinadvies, een volledig en doordacht tuinplan of beplantingsplan aan het juiste adres. Hierbij mag natuurlijk de nazorg ook niet ontbreken.
Naast een doordacht tuinplan is een samenwerking met u een belangrijk aspect voor het creƫren van uw droomtuin welke ruimte, harmonie, sfeer en balans uitstraalt. Hiervoor is naast de samenwerking met professionele tuinspecialisten en vele kwekerijen ook een goede, persoonlijke, samenwerking met u van belang.

Projecten
Marjan de Koning heeft al vele projecten gerealiseerd van o.a. grote landelijke tuinen, landschappelijke tuinen, tuinen rondom villa's en landhuizen, duurdere stadswoningen, ruime dakterrassen en riante heren- boederijtuinen in een breed assortiment aan tuinstijlen, waarbij ruimte en rust centraal staan.

Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin? Bekijk dan gerust eens rustig de website of het portfolio of neem direct contact op via 06-26364036, info@florera.nl of onderstaand contactformulier.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Florera Tuinontwerp- en Adviesbureau vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.