Forest Keukens

Forest Keukens

Burgt 5, 5427RN, Boekel 06-52302271 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Forest keukens is een ambachtelijke keukenleverancier gevestigd in het Brabantse Boekel. Eigenaar Frank Sanders legde de basis voor zijn eigen bedrijf begin jaren negentig, toen hij de opleiding tot meubelmaker succesvol afrondde. Inmiddels zit Sanders ruim 25 jaar in het vak. Forest keukens beschikt over een authentieke werkplaats, waar het karakter van de keukens op ambachtelijke wijze wordt geperfectioneerd.

Centraal in onze bedrijfsfilosofie staan kernwaarden als 'vakmanschap', 'kwaliteit' en 'oog voor modern design'. Deze kernwaarden zorgen er samen met het gebruik van de beste materialen en onze jarenlange ervaringen voor, dat Forest keukens in staat is om hoogwaardige keukens te leveren van de beste kwaliteit.

Om de wensen en behoeftes van onze klanten goed in kaart te brengen, hebben we een aantal mogelijkheden tot onze beschikking. Zo is er de nieuwste software om een gedetailleerd 3D-model van de keuken te kunnen maken. Hierdoor gaan ontwerpen echt leven en ontstaat er een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat. Daarnaast beschikt Forest keukens over een toonzaal. Daarin kunnen we verschillende materialen en technieken presenteren, zodat onze klanten deze ook daadwerkelijk kunnen ervaren.

Bij een hoogwaardige materiaalkeuze hoort natuurlijk ook kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur. Daarom werkt Forest keukens samen met speciaal geselecteerde leveranciers, zoals: Aga, Boretti, Bertazzoni, Falcon en Stoves maar ook merken als Miele, Bora, Liebherr, Neff, Bosch en Novy. Alle inbouwapparatuur wordt vakkundig door ons geinstalleerd, onze klant is immers koning!

Forest keukens is een klein bedrijf dat een totaal pakket levert. Van ontwerp van stijl en indeling van de keuken tot en met het plaatsen van de keuken, het blad en inbouwapparatuur. Ook het aansluiten van stroom, gas en water kan door ons worden verzorgd. Wat Frank Sanders belangrijk vind is afspraken nakomen, kwaliteit en goede service.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Forest Keukens vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.