Fotoshop Bekkema

Fotoshop Bekkema

Moleneind NZ 8, 9203ZP, Drachten 0512-526275 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bestellen
Naast het langskomen in de winkel is het uiteraard mogelijk om uw foto's te mailen naar Fotoshop Bekkema. U krijgt keurig een email terug wanneer de foto's gereed zijn en opgehaald kunnen worden. U kunt de foto's als bijlage mailen naar: info@fotoshopbekkema.nl

Het begin:
Wanneer je als kind al gefascineerd bent door fotografie en maar niet van camera’s af kan blijven, en andere fotografen het hemd van het lijf vraagt om alles over fotografie te weten te komen, dan kun je rustig zeggen dat je fotogek bent. Op zestienjarige leeftijd kocht ik m’n eerste eigen camera, een ”Lubitel 2”, ( kenners weten meteen welke camera ik bedoel, een tweeogige spiegelreflex camera, eentje waarbij je alles zelf moet instellen).

Beroep
Van je hobby je beroep maken is echt gebeurt, toen ik in november 1991 bij de Hema in Drachten de verantwoording kreeg over de ” éénuur’s fotoservice ”. Ook met behulp van diverse fotografie- cursussen probeer je alles uit je hobby te halen, en het leuke is dan dat je merkt dat je klanten dat extra gaan waarderen. Als je op een gegeven moment meer kan, durft en wilt dan je werk toelaat, dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. Na veel denken, praten, informatie inwinnen en rekenen in februari 2001 een eigen fotoshop begonnen.

De winkel
Met mijn vrouw Anja, medewerkster Irene Eijgenhuijsen en stagiaires opleiding Fotografie, werken we sinds juli 2004 met onze fotozaak aan het Moleneind 8 in Drachten. Daarvoor was ons bedrijf gevestigd aan de Zuiderbuurt no. 1 (bijna onder het carillon). Wij accepteren geen ontevreden klanten, dus: Tevreden klanten is ons motto, en tot op heden slagen we daar goed in. Met gevoel voor kwaliteit, service, eerlijkheid en vriendelijkheid, hou je het lang vol, en komt een klant ook graag terug.

Meer Fotozaken in de buurt

Deze Fotoshop Bekkema vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fotozaken in de buurt.