Freeride Bike Shop BV

Freeride Bike Shop BV

Rijksweg Zuid 212, 6134AG, Sittard 046-4581210 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Je kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreide collectie fietsen. Van race, mountaibike , trendy Stads-, recreatie- tot kinderfiets. Uitgebreid is onze collectie E-bikes.
Ook voor alle accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Van tassen en manden, regen- en wielerkleding, kinderzitjes, fietspompen, tot fietscomputers enz.

In onze modern uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende fietsreparaties. Wij streven ernaar dat u binnen 8 uur na aanlevering van uw reparatie weer op pad kunt.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde monteurs die regelmatig workshops bijwonen om up to date te blijven. Natuurlijk wordt er eerst vooraf een prijsopgave gemaakt.

Indien gewenst staat er zelfs een gratis leenfiets voor u klaar (afspraak).
Omdat de juiste fietsinstelling afhankelijk is van zowel uw biometrische gegevens als ook uw gewenste zithouding, raden wij u aan uw fiets altijd door ons in te laten stellen. Een juiste fietsinstelling verbetert de krachtoverdracht en vermindert de risico´s voor uw gezondheid. Daarnaast verhoogt het uw fietsplezier!

Zadelhoogte.
De zadelhoogte wordt altijd als eerste punt ingesteld. Gemeten wordt de zadelhoogte vanaf het hart van de trapas tot aan de bovenkant van het zadel (in het midden). Bij ergonomische stapzadels, bijv. van SQ Lab, wordt tot boven op het verhoogde zitgedeelte gemeten. De zadelhoogte wordt met het Bike Adjustment Device gecontroleerd.

Zadelterugstand.
De zadelpositie (zadelterugstand) is bepalend voor het goede gevoel van krachtoverdracht op de crank tijdens het fietsen. De hoek moet optimaal zijn voor de gehele crankbeweging (360 graden). De zadelpositie wordt met het Bike Adjustment Device gecontroleerd.

Afstand tussen zadel en stuur.
De afstand tussen het zadel en het stuur is afhankelijk van de lengte van uw bovenlichaam en de gekozen zitpositie. Deze maat wordt gemeten tussen de zadelneus tot het contactpunt op het stuur.

Meer Fietsen en Scooters in de buurt

Deze Freeride Bike Shop BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fietsen en Scooters in de buurt.