Friesland Grafstenen

Friesland Grafstenen

Ljippenstal 61, 9263RJ, Garyp 0511-789936 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Friesland Grafstenen is een bedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten. Alles op het gebied van natuursteen, glas, RVS en hout vind u bij ons. Alle modellen monumenten maar ook kindermonumenten of urnen en urn-monumenten. Ook het bewerken van natuursteen heeft vaak een heel mooi effect, dit is bij ons allemaal te zien. Het is van groot belang dat de familie in rust, zonder enige druk of verplichting alle informatie omtrent monumenten en plaatsingen kan verkrijgen. Immers iedere begraafplaats heeft zijn eigen regels en ook de vergunning kosten zijn niet overal gelijk.

Wij ontwerpen naar de wensen van de nabestaanden, vaak is dit ook niet veel duurder dan een standaard monument. Toch maken die kleine dingen een groot verschil voor velen, het geeft je meer gevoel dan een standaard monument met de naam. Het kan een hele mooie of juist een hele moeilijke tijd weergeven, een verbintenis, kinderen of een hobby. Daardoor word het eigen en werkt het mee aan het verwerken van het verdriet.

Wij zijn van mening dat een steenhouwer er niet alleen is om een monument te verkopen, wij zijn er om samen met u een stukje rouwverwerking aan te geven. Samen iets bedenken er mee bezig zijn, het laatste stukje ook zelf mee in te vullen. Het is uw bijdragen net zo goed als bij het samenstellen van de begrafenis of crematie, want ook daar word tegenwoordig veel aandacht aan besteed, om het afscheid zo in te vullen als de familie het graag wil. Ook hier zullen wij u alle mogelijkheden in aanbieden.

Binnenkort kunnen wij ook een afscheid monument aanbieden, dit idee is ontstaan om de tijd tussen het begraven en het plaatsen van het werkelijke toch iets mooist te hebben op het graf van uw geliefde. Het monument genaamd "forever" leveren wij op de dag van de begrafenis naar uw wens. Het monument wordt samengesteld zoals u het graag zou willen, incl. tekst en foto's indien gewenst.

Meer Uitvaartverzorging in de buurt

Deze Friesland Grafstenen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Uitvaartverzorging in de buurt.