Fysio, Balink Huijsmans & Hagenaars

Fysio, Balink Huijsmans & Hagenaars

Waldhoornlaan 208, 4876BH, Etten-Leur 076-5015037 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De praktijk wordt sinds januari 2002 geleid door Martin Balink en Carry Huijsmans-Reijnen. Het fysiotherapeuten team bestaat uit 8 mensen die full-time en part-time aanwezig zijn in de praktijk. Daarnaast wordt het team ondersteund door een stagiaire en een interieurverzorgster.

De medewerkers zijn gedreven professionele mensen. Zij streven naar een persoonlijke benadering, duidelijke communicatie , professionele behandelmethoden en zij streven naar goede kwaliteit. Alle acht fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het algemeen register van fysiotherapeuten. Daarnaast heeft iedere fysiotherapeut een eigen specialisatie die apart vermeld kan staan in deelregisters. Naast regelmatig intern collegiaal overleg, participeren de fysiotherapeuten in diverse externe overlegorganen, waar regelmatig overleg in plaats vindt.

Manuele therapie is een onderzoek- en behandelmethode waarbij specifiek de aandacht gericht is op het functioneren van de gewrichten; gewrichten van de wervelkolom, maar ook de gewrichten van armen en benen. Manuele therapie is derhalve geschikt voor die klachten waarbij een onvoldoende functioneren van de gewrichten een oorzaak of mede-oorzaak is. Tijdens het onderzoek zal de manueeltherapeut middels vragen en testen trachten te ontdekken wat de oorzaak van uw klachten is en een maneeltherapeutische diagnose stellen. De behandeling zal erop gericht zijn het onvoldoende functioneren van de gewrichten te herstellen. Bij afgenomen beweeglijkheid zal getracht worden deze te herstellen, bij een teveel aan beweeglijkheid zal middels specifieke oefeningen getracht worden deze gewrichten te stabiliseren. In sommige gevallen zal de manueeltherapeut gebruik maken van korte snelle bewegingen, waarbij een knappend geluid kan optreden ( “kraken” genoemd ). Dit “kraken” is datgene wat bij de meeste mensen bekend is van de manuele therapie, maar is zoals beschreven slechts een onderdeel van de totale behandeling.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysio, Balink Huijsmans & Hagenaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.