Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker

Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker

Pater van den Elsenplein 88 89, 5022EH, Tilburg 013-5434354 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag: 20:30
  Woensdag - donderdag: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie Profit

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Wij adviseren, begeleiden en behandelen mensen met allerlei verschillende lichamelijke klachten of beperkingen.

Dit kan gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten, maar ook om klachten die zijn ontstaan ten gevolge van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging, houding of omdat het lichaam ouder wordt. Sommige mensen hebben pijn, anderen hebben moeite met bewegen of ademhalen. Ook komen mensen bij de fysiotherapeut om te herstellen na een operatie.

Iedereen kan bij ons fitnessen, dus ook als je geen klachten hebt, in een kleine groep onder professionele begeleiding.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk. Ook kun je bij de fysiotherapeut terecht na een verwijzing van de huisarts of medisch specialist uit het ziekenhuis.

De eerste behandeling bestaat uit het fysiotherapeutisch onderzoek. Hierin stelt de fysiotherapeut zijn diagnose en bespreekt hij de behandeldoelen en het behandelplan met zijn patiënt. Vervolgens wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze vindt plaats in een behandelkamer of in de oefenzaal.

Vaak is een belangrijk onderdeel van de behandeling de oefentherapie. Deze heeft bijvoorbeeld als doel spieren te versterken, gewrichten te mobiliseren, uithoudingsvermogen te vergroten, ademhaling te verbeteren, circulatie te bevorderen of een betere houding aan te nemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen, zoals gewichten, loopband, hometrainer of oefenmaterialen.

De laatste jaren is preventieve zorg een belangrijk onderdeel geworden van de gezondheidszorg. Preventieve zorg streeft er na lichamelijke klachten te voorkomen. Door middel van advies en training wordt de belastbaarheid van het lichaam vergroot waardoor de kans op lichamelijke klachten afneemt.

Tijdens de behandeling wordt steeds geëvalueerd hoe het gaat en of het einddoel in zicht komt.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.