Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen

Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen

De Vonderkampen 134 A, 9411RG, Beilen 0593-524616 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - dinsdag: 21:45
  Donderdag: 21:45

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van harte welkom op onze website. Hier vindt u alle informatie over ons, onze praktijken en diensten in Beilen en Westerbork.

Al jaren bieden we vertrouwde kwaliteit en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Daarnaast garanderen we hoogstaande en vernieuwende zorg. Met enige trots presenteren we dan ook het HKZ-certificaat. Naast de informatie kunt u zich ook direct aanmelden via het email-adres op deze website.

We zijn van maandag t/m donderdag geopend van 8.00 tot 21.45 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Iedere maandag is er in Beilen van 18.00 tot 19.00 uur een vrijblijvend inloopspreekuur.
U kunt ons bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer is 0593-524616, dit geldt zowel voor de locatie in Beilen als voor de locatie in Westerbork.
Wij hebben geen wachtlijst voor behandeling. Meestal kunt u binnen 1 week bij ons terecht.

Komt u voor de eerste keer en heeft u een afspraak dan hoeft u zich niet te melden. U kunt dan direct plaats nemen in de wachtkamer.
Denk er dan aan uw eventuele verwijzing en uw meest recente verzekeringsbewijs en legitimatiebewijs mee te nemen. Een handdoek is meestal ook handig.
Om te kunnen bewegen hebben wij o.a. gewrichten, spieren, ademhaling, bloedsomloop en ons zenuwstelsel nodig. Wij noemen dit het houdings- en bewegingsapparaat. Wanneer u problemen heeft die hiermee te maken hebben, kunnen deze behandeld worden met fysiotherapie. De fysiotherapeut zoekt dan samen met u naar de oorzaak en de juiste behandeling van uw klachten.

In onze praktijk zijn we gespecialiseerd en geregistreerd in:
- Algemene fysiotherapie.
- Manuele Therapie (SOMT, Maitland).
- Bekkenfysiotherapie.
- Kaakfysiotherapie.
- Bedrijfsfysiotherapie.
- Geriatriefysiotherapie (i.o.).
Door verschillende andere vervolgopleidingen bieden wij u ook behandelingen aan volgens onder andere Mc Kenzie (voor de wervelkolom) en Mc Connell (knie-tapen).

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.