Fysiotherapie Mijnsheerenland Van Greuningen en Berwers

Fysiotherapie Mijnsheerenland Van Greuningen en Berwers

Vroonland 4, 3271VK, Mijnsheerenland 0186-601414 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - donderdag: 21:00
  Maandag - donderdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie Mijnsheerenland: een nieuwe naam voor een bekend begrip
Fysiotherapie Mijnsheerenland van Greuningen & Berwers is de nieuwe naam voor fysiotherapiepraktijk van Greuningen. Van Greuningen is al 22 jaar een begrip in de Hoeksche Waard: Fysiotherapie met veel persoonlijke aandacht. Fysiotherapie Mijnsheerenland biedt nu een uitgebreider pakket aan Fysiotherapie. Wij hebben dat onderverdeeld in Algemene Fysiotherapie, Manuele therapie en Kinderfysiotherapie.

Al 22 jaar is Fysiotherapie Van Greuningen een begrip in de Hoeksche Waard
Jarenlang voeren Paul van Greuningen met zijn vrouw Ineke van Greuningen de “Fysiotherapiepraktijk van Greuningen”: fysiotherapie met veel persoonlijke aandacht. Totdat ze besloten dat het tijd was om de praktijk uit te breiden met een extra specialisatie waarmee de dienstverlening substantieel vergroot zou worden.

Zij kenden Esther Berwers al en vonden dat zij met de Manuele therapie perfect in het team zou passen. Esther, Paul en Ineke vormen nu een maatschap. Een nieuw gezicht, dus een nieuwe naam: “Fysiotherapie Mijnsheerenland Van Greuningen & Berwers”.

Fysiotherapie Mijnsheerenland biedt nu een uitgebreid pakket aan Fysiotherapie.

Algemene Fysiotherapie bevat oefentherapie, massagetechnieken, mobilisaties van gewrichten. Sportfysiotherapie voor sporthervatting met gerichte trainingsopbouw begeleiding. Tevens kunnen mensen met klachten aan bekken(-bodem) bij ons terecht.

Kinderfysiotherapie behandelt kinderen met een ontwikkelingsachterstand of aandoening aan de zintuigen, organen, zenuwstelsel of houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij kunt u denken aan baby’s met een asymmetrie en/of een voorkeurshouding, te vroeg geborenen met een motorische achterstand, een te lage of juist te hoge spierspanning, coordinatieproblemen, schrijfachterstand of ademhalingsproblematiek. Er wordt dan geoefend om motorische vaardigheden te optimaliseren of aangeleerd met minder mogelijkheden goed te functioneren.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapie Mijnsheerenland Van Greuningen en Berwers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.