In Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari 2021 een avondklok van 21.00 tot 4.30 uur. Alle winkels zijn uiterlijk om 21.00 gesloten, de meeste al eerder. Nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd.

Fysiotherapie Phycura

Fysiotherapie Phycura

Markt 18, 5991AT, Baarlo 077-4770306 Website

Openingstijden (25 jan - 31 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag: 21:00
  Dinsdag: 21:45
  Donderdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Phycura levert een hoge mate van kwaliteit in zorg door de gespecialiseerde en geregistreerde fysiotherapeuten en heeft een transparante en open managementstructuur. Dit is vastgelegd in onze HKZ certificering.

Missie

Phycura streeft naar het leveren van resultaatgerichte en doelgerichte deskundige zorg in een multidisciplinair karakter.

Onze kracht bevindt zich in het behandelen van complexe fysieke en psychosomatische problematiek middels diverse gespecialiseerde technieken. Directe samenwerking en overleg met gespecialiseerde artsen en verloskundigen staat hierin centraal. Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke begrippen in onze visie waardoor specifieke beweegprogramma's ontwikkeld worden waarbij meetbaar en doelgericht getraind wordt. Daarnaast staat individuele revalidatie van klachten waarbij regelmatige evaluatie plaatsvindt naar verwijzers of opdrachtgevers en begeleiding van werkhervatting centraal.

Onze aandacht gaat daarnaast uit naar het opbouwen van een expertisecentrum waar vrouwen in een pre- en postpartumfase voor volledige zorg terechtkunnen. De deskundigheid is op Masterniveau. Het multidisciplinaire karakter voor deze specifieke doelgroep wordt uitgebreid door middel van samenwerking met gynaecologen, verloskundigen, coaches en lactatiekundigen. Ook na de postpartumfase kunnen ouders terecht voor deskundige fysiotherapeutische zorg van hun baby's en kinderen.

Phycura investeert binnen het fysiotherapeutisch team naast verdere specialisatie in vaktechnisch handelen, in het ontwikkelen van onze bedrijfsfilosofie zoals beschreven in de visie.

Visie

Een mens bekijken vanuit zijn totale menszijn, niet slechts een deelstukje wat ziek is of klachten heeft…. Maar kijken vanuit een periscoop om zo de omgeving waarin een mens leeft mee te nemen net als hetgeen de mens mee te kampen heeft. Fysieke en mentale klachten hebben een directe impact op je kwaliteit van leven.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapie Phycura vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.