Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff

Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff

Nieuwe Weg 5 -08, 7261NL, Ruurlo 0573-458138 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze fysiotherapiepraktijk in het Kulturhus in Ruurlo werken onze fysiotherapeuten samen met onze cliënten aan het herstel van het lichaam. De moderne praktijkruimten bieden alle mogelijkheden voor behandeling en het doen van oefeningen. De vestiging van de praktijk in het Kulturhus biedt het voordeel dat overleg met andere specialisten als de huisarts en de cesartherapeut heel eenvoudig is, iets dat de behandeling ten goede komt.

Bij onze praktijk kunnen mensen terecht als ze moeite of pijnklachten bij het bewegen hebben. Wij ondersteunen onze cliënten bij gezond bewegen, het terugdringen van klachten en ziekteverzuim of het voorkomen van blessures. Ook voor een bewegingsadvies op maat kunt u bij ons terecht.

In onze praktijk werken fysiotherapeuten voor jong en oud. Naast algemene fysiotherapie bieden wij ook andere therapieën en beweegprogramma’s. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en kijken welke behandeling het beste bij u past. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op

Bewegen: het lijkt vaak zo vanzelfsprekend. Tot u ergens last van krijgt of uw lichaam even niet meewerkt. De fysiotherapeuten in het Kulturhus in Ruurlo helpen u als u klachten hebt door uw houding of als bewegen problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten die u tijdens het werk heeft gekregen, door een ongeval of ziekte of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt.

Specialisten
Vanuit de fysiotherapiepraktijk Van Zadelhoff in het Kulturhus werken we met zes fysiotherapeuten samen met onze cliënten aan het herstel van het lichaam. Afhankelijk van de klachten passen wij verschillende therapieën toe. Ook bieden wij beweegprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. De fysiotherapeuten van Zadelhoff zijn officieel registerfysiotherapeut.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.