G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut

G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut

Molenweg 11, 6051HG, Maasbracht 0475-568787 Website

Openingstijden (17 Jun - 23 Jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  -
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij ontmoeten u regelmatig in onze G&W winkel en vinden het heel prettig dat u ons nu ook terug kan vinden op www.G&Wmaasbracht.nl. U kunt onze website thuis bekijken op uw computer en ook op uw tablet of Smartphone als u onderweg bent.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag in onze winkel, zij hebben ruime ervaring en uitgebreide kennis van onze producten. Daar waar nodig en gewenst, gaan zij graag met u in gesprek om samen tot een goede keuze te komen.

Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. Het team van G&W Maasbracht kan u een goede ondersteuning geven voor een gezond leven. Of het nu om gezonde voeding, homeopathische middelen, natuurlijke cosmetica, of vitaminen en mineralen gaat uw G&W Maasbracht zoekt voor u altijd naar de beste oplossing.

Meermin

Binnen ons schoonheidscentrum kunt u in alle rust genieten van onze schoonheids- en voetbehandelingen.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een S.P.A schoonheidsbehandeling. Bij deze behandeling staat aromatherapie centraal. Met deze therapie worden speciaal aan uw huidtype producten samengesteld en gebruikt tijdens de behandeling. Een uniek product voor uw huid. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een deelbehandeling. Zoals harsen, wenkbrauwen epileren en wimpers verven. Dit geeft u de mogelijkheid om een behandeling speciaal naar uw behoefte samen te stellen. Epileren met touw is ook een methode waar wij mee werken. Deze Arabische manier van epileren verwijdert de meest fijne haren. En is ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Bij onze pedicure kunt u terecht voor al uw voetproblemen. Verwijderen van eelt en likdoorns, nagels knippen. Of geniet van een ontspannen voet- en onderbeen massage.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.