Gaag Optiek vd

Gaag Optiek vd

Zeestraat 16, 2681CM, Monster 0174-243143 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Heeft u een nieuwe bril nodig? Bent u op zoek naar goede contactlenzen? Of een mooie zonnebril op sterkte? Bij Van der Gaag Optiek bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een deskundige oogmeting, contactlensadvies of een onderhoudsbeurt aan uw bril. Maar wij bieden nog veel meer. Van der Gaag Optiek is de beste zorg voor uw ogen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat u de juiste bril of contactlenzen draagt. U wilt toch de beste zorg voor uw ogen? Bij Van der Gaag Optiek werken we met professionele meetmethoden, controleren we op een deskundige manier de sterkte van uw ogen en schaffen we het beste materiaal aan. Daardoor kunt u genieten van uw bril of lenzen.

Optometrisch onderzoek.
Wij hebben de beschikking over de nieuwste apparatuur op het gebied van optometrisch onderzoek. Dit betekent dat we kunnen bepalen hoe gezond uw ogen zijn. Het optometrisch onderzoek houdt in dat we de gezichtsscherpte en de oogdruk controleren, het voorste oppervlak van het oog beoordelen en eventueel een foto van het netvlies maken. Heeft u oogklachten? Kom dan eens langs voor een optometrisch onderzoek.

Verwijzing.
In sommige gevallen verwijzen we u door naar een oogarts. Van der Gaag Optiek heeft een officiële samenwerking met het ziekenhuis Reinier de Graaf Groep. Ook houden wij warme contacten met het MCH Westeinde.

Een bril is meer dan een hulpmiddel. Brillen zijn modeartikelen. Omdat bij ieder persoon een andere bril hoort, beschikken wij over een uitgebreid assortiment.

We houden rekening met uw smaak. Houdt u van een klassiek montuur? De merken Charmant en Rodenstock sluiten dan bij u aan. Past een modern montuur beter bij u? We hebben een uitgebreide collectie van Calvin Klein. Maar ook sportieve monturen vindt u terug in onze winkel.

Glazen.
Een belangrijk onderdeel van de bril zijn de glazen. Wij besteden hier veel zorg aan. Met een deskundige oogmeting kunnen we uw sterkte bepalen. Op die manier krijgt u de beste glazen bij een comfortabele bril.

Meer Opticiens in de buurt

Deze Gaag Optiek vd vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opticiens in de buurt.