Galen van Klimaattechniek

Galen van Klimaattechniek

Van Maasdijkweg 66, 3088EG, Rotterdam 010-4878800 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een aangenaam klimaat begint bij Van Galen

Een aangenaam klimaat. Overal waar mensen wonen, werken, winkelen, verpleegd worden en recreëren. Van Galen Klimaattechniek zorgt ervoor. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle gebouwgebonden installaties, waaronder verwarming, luchtbehandeling, koeling, meet- en regeltechniek en energieopslag. Altijd met uw doel voor ogen: maximaal comfort voor de eindgebruiker. En altijd gericht op het beste resultaat. Allround, ervaren en betrokken.

Wie zijn wij
Wij zijn Van Galen Klimaattechniek; toonaangevend als het gaat om een duurzaam en aangenaam klimaat. De ongeveer 220 medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring om van ons succes uw succes te maken.

Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over de vereiste technische kennis en zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar waar het uiteindelijk om gaat is dat zij de juiste vertaalslag van uw wensen maken en u de beste klimaatbeheersingsoplossing bieden.
Typerend voor onze mensen is hun betrokkenheid en het plezier in hun werk.

Onze werkwijze
Bij van Galen Klimaattechniek werkt u met één vast aanspreekpunt voor elke opdracht. Dit is prettig en voorkomt miscommunicatie. Uw contactpersoon regelt al uw zaken binnen onze organisatie en wordt daarbij 24/7 ondersteund door een deskundig team. Met deze efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw opdracht in goede handen is.

Elke installatie een nieuwe uitdaging
Het installeren van nieuwe klimaatbeheersingsinstallaties is elke keer weer een uitdaging. Het gaat er immers om uw specifieke wensen te vertalen naar een goed werkende installatie. Een gedegen voorbereiding is cruciaal en leidt dan ook tot een beter eindresultaat, hoge klanttevredenheid en een efficiënte bedrijfsvoering. Voor de best passende oplossing gaan we altijd uit van betrouwbare en bewezen systemen.