Garage Haarman

Garage Haarman

Assinkshoekweg 7, 7665RM, Albergen 0546-432727 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Specialist in voertuigen van de VAG groep.
In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de voertuigen van de VAG groep (VW, Audi, Seat en Skoda). Voor deze auto's hebben wij de gereedschappen, apparatuur en documentatie in huis voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Specialist DSG versnellingsbakken.
Vanuit de specialisatie in de VAG groep hebben wij ons verder verdiept in de techniek van de DSG versnellingsbakken. Wij testen en reviseren de mechatronics van de DSG versnellingsbakken. Ook reviseren wij de koppelingen van deze versnellingsbakken. Al deze werkzaamheden worden in eigen werkplaats uitgevoerd tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Software aanpassingen/tuning.
Het optimaliseren van de software van de motorcomputer en/of de computer van de DSG versnellingsbak geeft over het algemeen verbluffende resultaten. Niet alleen op het gebied van de prestaties maar ook op het brandstofverbruik. Wij hebben de apparatuur in huis om de aanpassingen, op basis van uw wensen, te verzorgen.

Reparatie en onderhoud.
Kwalitatief goed onderhoud en het laten uitvoeren van de noodzakelijke reparaties is van groot belang om uw voertuig in goede conditie te houden. Voor zowel regulier onderhoud als alle voorkomende reparaties aan uw personen- en/of lichte bedrijfswagen bent u bij Garage Haarman aan het juiste adres. Vanuit onze goed uitgeruste werkplaats voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit aan alle automerken.

Vervangend vervoer.
Vaak wilt u tijdens de uitvoering van reparatie/onderhoud aan uw voertuig mobiel blijven. Dit is geen probleem. Garage Haarman biedt vervangend vervoer waarvan u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kosteloos gebruikt kunt maken.
Alleen de verbruikte brandstof is voor eigen rekening.

Erkend APK Keuringsstation.
Garage Haarman is een - door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) - erkend bedrijf voor het uitvoeren van Algemene Periodieke Keuringen, kortweg APK.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Garage Haarman vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.