Garage Haarman

Garage Haarman

Assinkshoekweg 7, 7665RM, Albergen 0546-432727 Website

Openingstijden (26 jun - 2 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Specialist in voertuigen van de VAG groep.
In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de voertuigen van de VAG groep (VW, Audi, Seat en Skoda). Voor deze auto's hebben wij de gereedschappen, apparatuur en documentatie in huis voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

DSG versnellingsbakken.
Vanuit de specialisatie in de VAG groep hebben wij ons verder verdiept in de techniek van de DSG versnellingsbakken. Inmiddels zijn wij in staat om de mechantronics van de 7-traps versnellingsbakken te repareren. Indien reparatie niet mogelijk blijkt te zijn dan kunnen wij nieuwe mechatronics leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Software aanpassingen/tuning.
Het optimaliseren van de software van de motorcomputer en/of de computer van de DSG versnellingsbak geeft over het algemeen verbluffende resultaten. Niet alleen op het gebied van de prestaties maar ook op het brandstofverbruik. Wij hebben de apparatuur in huis om de aanpassingen, op basis van uw wensen, te verzorgen.

Reparatie en onderhoud.
Kwalitatief goed onderhoud en het laten uitvoeren van de noodzakelijke reparaties is van groot belang om uw voertuig in goede conditie te houden. Voor zowel regulier onderhoud als alle voorkomende reparaties aan uw personen- en/of lichte bedrijfswagen bent u bij Garage Haarman aan het juiste adres. Vanuit onze goed uitgeruste werkplaats voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit aan alle automerken.

Remproblemen?
Voor reparaties aan de remmen hebben wij speciale apparatuur in huis. Trillen de remmen van uw auto? Garage Haarman biedt de mogelijkheid om de remschijven af te draaien aan de auto. Door deze bewerking worden slingeringen in bijvoorbeeld de wielnaaf ook opgeheven met een perfecte remwerking als resultaat.

Vervangend vervoer.
Vaak wilt u tijdens de uitvoering van reparatie/onderhoud aan uw voertuig mobiel blijven. Dit is geen probleem.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Garage Haarman vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.