Gardinox BV

Gardinox BV

Kruisdijk 3, 5096BB, Hulsel 013-5093568 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het exclusieve genieten, thuis en in het openbaar

Gardinox levert u exclusieve producten voor tuin, park en straat vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal.

Wij richten ons zowel op de particuliere, de zakelijke als op de openbare sector. Onze productie kan inspelen op praktische elke vraag van o.a. particuliere tuinbezitters, bedrijven, scholen, gemeentes en architecten.

RVS producten van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvast stalen producten zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden en worden zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd. RVS heeft daarbij de eigenschap dat het 100% gerecycled kan worden en daarmee erg milieuvriendelijk is.

U bent op zoek naar een exclusief, modern design op het gebied van tuinstoelen, tafels, ligbedden, banken, brievenbussen, fonteinen, kunstwerken, bloembakken, vijveromrandingen, randafscheiding, boomomrandingen, boomroosters, boombeschermers, afzetpalen, fietsenstallingen, afvalbakken of gevelbelettering?

Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. In overleg met u kunnen wij u ook altijd een product op maat bieden middels ontwerp en fabricage in onze eigen machinefabriek.

Over Gardinox: ons bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft zich sinds de start gespecialiseerd in het leveren van roestvast stalen producten voor tuininrichting, parkinrichting en straatinrichting. Onze producten worden vrijwel uitsluitend geproduceerd door moederbedrijf Kouwenbergh Machinefabriek (opgericht in 1970), eveneens gevestigd aan de Kruisdijk 3 te Hulsel. Door onze vele jaren ervaring met roestvast staal zijn wij er van overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn als u op zoek bent naar RVS buitenproducten. Of het nu gaat om artikelen voor in uw eigen tuin dan wel om straatmeubilair voor plaatsing in het openbaar.

Neem contact op met Gardinox voor specifieke informatie of een prijsaanvraag.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Gardinox BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.