Garuda Indonesia

Garuda Indonesia

Schiphol Boulevard 177, 1118BG, Schiphol 020-5502600 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De enige non-stop vlucht van Nederland naar Indonesië:

Werden er voorheen alleen verbindingen aangeboden van Nederland naar Indonesië met een tussenlanding of overstap, vanaf heden is dat verleden tijd.
Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, vliegt vanaf 30 mei 2014 als eerste en enige luchtvaartmaatschappij 5 x per week non-stop van Schiphol naar Jakarta (Soekarno-Hatta airport). Deze vlucht wordt uitgevoerd met de allernieuwste Boeing 777-300ER in een 3 cabine configuratie: Economy, Business en First class. Onze bekroonde Economy Class is door Skytrax in 2013 uitgeroepen als de beste ter wereld. In Garuda’s comfortabele Business class hebben alle stoelen, welke in een handomdraai veranderen in een fully flatbed, toegang tot het gangpad. In combinatie met ons nieuwe Business Class Service Concept, zullen voor u de 13,5 uren voorbij vliegen. Uniek op deze route is onze nieuwe First Class. Ervaar de ruimte in uw persoonlijke privé cabine en gastvrijheid die geen grenzen kent. Uw geniet van exclusiviteit gedurende uw hele reis.

Sinds 5 maart 2014 is Garuda Indonesia toegetreden tot de prestigieuze SkyTeam alliantie, waarvan ook bijvoorbeeld KLM, Air France en Delta lid van zijn. Een van de grote voordelen is de koppeling van de loyaliteitsprogramma’s. Mocht u bijvoorbeeld lid zijn van het Flying Blue spaarprogramma, dan kunt u vanaf heden ook als u kiest voor Garuda Indonesia, gewoon mijlen sparen. Uiteraard kunt u ook lid worden van Garuda’s eigen frequent flyer programma, GarudaMiles.

De Garuda Indonesia Experience is ons nieuw serviceconcept dat passagiers in staat stelt Indonesië op zijn best te ervaren.Vanaf het moment dat men een vlucht reserveert totdat men aankomt op de bestemming, worden passagiers van Garuda in de watten gelegd. De service is vriendelijk en wordt verleend op de voor Indonesische kekenmerkende wijze, die symbolisch tot uiting komt in onze nieuwe standaard begroeting: Salam Garuda Indonesia.

Meer Luchthavens en vliegvelden in de buurt

Deze Garuda Indonesia vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Luchthavens en vliegvelden in de buurt.