Gejoma Schoonmaakartikelen BV

Gejoma Schoonmaakartikelen BV

Waterland 25, 1948RK, Beverwijk 0251-211921 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op kantoor, in bedrijfsruimten en horecagelegenheden of bij u thuis, als het om schoonmaken gaat heeft Gejoma ook voor u een oplossing. Ruim drie decennia aan ervaring in de verkoop van schoonmaakartikelen en een breed assortiment van meer dan 1500 producten staan hiervoor garant, zoals: zepen reinigingsmachines, borstels, sponzen, afvalzakken en hygiënepapier, Gejoma heeft het allemaal in huis. Afhalen of bezorgen, de keuze is aan u. En mocht u niet weten welke schoonmaakoplossing voor u het beste is, onze specialisten komen het u graag vertellen.
Omdat bij hygiëne de kwaliteit voorop staat, heeft Gejoma alleen de beste merken in huis. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een breed en uitgekiend assortiment van kwalitatief sterke schoonmaakartikelen. Gejoma is niet aan één fabrikant gebonden en kan zo onafhankelijk de beste producten en de meest effectieve combinaties voor u bepalen. Wij komen graag langs voor een productpresentatie en/of heldere adviezen, wat uw schoonmaakvraagstuk ook is.

Onze service gaat altijd verder. Zo kunt u een bestelling doorgeven via telefoon, fax, e-mail of via de webwinkel. Uw order wordt meteen correct verwerkt en wordt met onze eigen vrachtwagens bezorgd. Op tijd én compleet. Indien gewenst geven wij advies aan huis en begeleiden wij tot op de werkvloer.

Ook beschikken wij over de kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2008. Jaarlijks vind hiervoor een hercertificering plaats waardoor wij op een constant niveau onze werkzaamheden (blijven) uitoefenen.

Als u wilt zien hoe uw schoonmaak kan worden verbeterd, dan raden wij u zeker aan om eens langs te komen in onze showroom. Hier kunt u rustig alle producten en materialen bekijken en advies inwinnen bij onze verkopers. Alle producten zijn op voorraad, dus u kunt uw bestelling meteen meenemen of laten bezorgen.

Op basis van jarenlange expertise heeft Gejoma een eigen assortiment samengesteld van de meest gevraagde schoonmaakartikelen. We hebben als het ware onze ervaring gebotteld.

Meer Schoonmaakbedrijven in de buurt

Deze Gejoma Schoonmaakartikelen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakbedrijven in de buurt.