Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Gemeente Grave

Gemeente Grave

Arnoud van Gelderweg 71, 5361CV, Grave 0486-477277 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ondernemer? Antwoord voor bedrijven is hét overheidsstartpunt voor ondernemers. U ziet meteen met welke regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt. En de subsidies waar u mogelijk recht op hebt.

De gemeenten in het Land van Cuijk hebben samen een sociale kaart ontwikkeld. Een sociale kaart is niets anders dan een verzameling adressen van instanties op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

In een bestemmingsplan ligt vast wat de bestemming van de grond is, bijvoorbeeld voor de bouw van woningen, de aanleg van wegen of voor recreatieve doeleinden. De regels in bestemmingsplannen zijn bindend voor iedereen, dus voor bewoners, bedrijven, instellingen, maar ook voor de gemeente. Wij hebben deze plannen nodig om ons goede woon- en werkklimaat te behouden en om te voorkomen dat iedereen kan bouwen wat en waar hij wil.

Een bestemmingsplan kent drie onderdelen; de toelichting, de regels en de verbeelding (gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft). De regels en de verbeelding vormen samen het juridische kader van bestemmingsplannen.

Op 1 juli 2008 trad de Wet ruimtelijke ordening in werking (Wro). Gemeenten zijn verplicht om ruimtelijke plannen te digitaliseren. Dit betekent dat bestemmingsplannen alleen in digitale vorm rechtskracht kunnen krijgen. Deze digitaliseringsverplichting is op 1 januari 2010 van kracht geworden. De bestemmingsplannen die als ontwerp na 1 januari 2010 ter inzage zijn of worden gelegd of die zijn vastgesteld, kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naast de bestemmingsplannen op www.ruimtelijkeplannen.nl vindt u hieronder de overige geldende bestemmingsplannen. U kunt deze bestemmingsplannen als pdf-file inzien en downloaden. Ook deze bestemmingsplannen zullen op termijn geactualiseerd en gedigitaliseerd worden.

Meer Ministeries en overheid in de buurt

Deze Gemeente Grave vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ministeries en overheid in de buurt.