Gerrit Takke Biologische Slagerij

Gerrit Takke Biologische Slagerij

Biltstraat 66, 3572BE, Utrecht 030-2732186 Website

Openingstijden (11 Nov - 17 Nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  -
 • Sunday

  gesloten

Aanvullende informatie

ma:Openingstijden Biltstraat 66(Utrecht)

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Biologische slager Gerrit Takke maakt zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees. De Biologische slagerij is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.
Authentiek lekker vlees, ambachtelijk gemaakte worsten en eigengemaakte vleeswaren vindt u terug in de toonbank van onze biologische slagers. Tegelijkertijd zijn de slagers en hun medewerkers als geen ander in staat om ouderwets lekker vlees te presenteren in een modern jasje. Want ook voor een mooie fondueschotel of een complete biologische barbecue bent u bij De Groene Slager aan het juiste adres.

De Groene Weg Utrecht
Onze unieke slagerij, De Groene Weg slagerij aan de Biltstraat, is reeds 25 jaar een begrip op biologisch gebied. De winkel is ruim en fris van opzet en in 2007 zelfs verkozen tot Slagerij van het Jaar. Buiten een keur aan biologische specialiteiten staat het hele team voor u klaar.

In onze lekkere eetwinkel geven wij u graag advies of een leuke menutip. Neem onze gerijpte biefstuk of rib eye of wat dacht u van vers Texels lamsvlees. Wie wel eens recepten klaar maakt uit de boeken van Jamie Oliver weet dat hij graag biologische kip of parelhoen gebruikt. Natuurlijk hebben wij die ook in huis evenals kalkoen of tamme eend. En als u een keer weinig tijd heeft om te koken kunt u genieten van onze kant-en-klare maaltijden of soepen.

Voor op brood hebben wij diverse soorten vleeswaren.Wij maken bijna alle vleeswaren zelf en zijn zelfs Nederlands Kampioen met onze gekookte worstsoorten! Ook voor buitenlandse specialiteiten kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van Proscuitto di Parma of het Italiaanse gedroogde spek 'pancetta'. Voor als u tapas wilt serveren hebben wij lekkere chorizoworstjes en verschillende soorten olijven met of zonder vulling.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Gerrit Takke Biologische Slagerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.