Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft

Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft

Van Sminiaweg 25 B, 9064KC, Aldtsjerk 058-2562217 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Door tijdig en regelmatig je gezondheidstoestand te laten onderzoeken kun je waar nodig preventief stappen zetten om erger te voorkomen. Een dergelijk onderzoek is zeker aan te bevelen als je vage klachten hebt of weing energie.

Doorbraak in Gezondheidsmetingen
De laatste jaren is er een nieuwe technologie ontwikkeld die zeer snel en objectief op celniveau een overzicht geeft van het functioneren van alle organen en hun samenwerking. Het meest compleet is daarin het ES Teck systeem. Met zes electroden en een zogenaamde probe geeft het een compleet beeld van: darm- en leverfunktie, spijsvertering, verzuring; voeding: opname, intolerantie, tekorten; diabetes gerichte klachten; hormoonhuishouding; schildklierwerking; lymfeklieren; hersenen, zenuwstelsel; stofwisselingstoestand; hart en bloedvaten en -druk; cholesterolspiegel; blaas- prostaatwerking; vocht- zuurstofopname; leefstijl, over/ondergewicht en beweging; energiebalans.

Verstoring van de balans en ziektebeelden
Veel voorkomend zijn bijvoorbeeld darmklachten, slechte stoelgang en opname van bepaalde voedingsstoffen, vermoeidheid of jeuk, maar ook vage klachten waar men bij doktersbezoek niet verder meekomt. Ook te langzame schildklierwerking komt regelmatig voor, wat niet blijkt uit een regulier bloedonderzoek en dit kan wel het gebrek aan energie verkalren. Een ander voorbeeld is een beginnende insulineresistentie die op termijn kan leiden tot diabetes 2.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult met het ES Teck apparaat geheel of grotendeels. Ik ben lid van de medische beroepsvereniging MBOG. Indien nodig verwijs ik je door naar een specialist.

Gretha Galama is orthomoleculair therapeut en voedingscoach. Haar grote passie is mensen te ondersteunen om zo gezond mogelijk te blijven. Zij heeft al vijfentwintig jaar een gezondheidspraktijk aan huis en zij heeft dertig jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg.
Gretha vertelt enthousiast: " Sinds 2011 werk ik met het ES Teck systeem.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.