Gigase Else Drs Praktijk voor Psychotherapie

Gigase Else Drs Praktijk voor Psychotherapie

Laan van Meerdervoort 795, 2564AG, Den Haag 070-3681785 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Else Gigase is een praktijk voor psychotherapie. Voor de therapie van start kan gaan, moet eerst duidelijk zijn wat er aan de hand is. Een kennismakingsgesprek/intakegesprek vindt eerst telefonisch plaats. Hierbij wordt ingeschat of u met uw vraag aan het goede adres bent voor psychotherapie en ook of wij beiden vinden dat we met elkaar denken en verwachten te kunnen samenwerken. Als dat het geval is volgen meestal nog een of twee gesprekken om de problematiek en de wijze waarop u deze hanteert verder in kaart te brengen en tot enkele eerste doelstellingen te komen.

Ik zal u ook vragen om een of meer vragenlijsten in te vullen. Ook zal ik u vragen wat u tot nu toe heeft geprobeerd om de problemen op te lossen - welke ideeën en verwachtingen u heeft over het veranderen van uw levensstijl en leefsituatie.

k maak daarbij ook een inschatting van uw incasseringsvermogen en van uw persoonlijke omstandigheden.

Een therapie kan heftige gevoelens losmaken en dit brengt altijd een zekere mate van angst met zich mee. In de therapie wordt u aangereikt hoe u deze angsten beter kunt leren regelen waardoor uw draagvermogen/draagkracht zal toenemen. Angsten worden vaak geheel onbewust genegeert en niet meer waargenomen; "de angst die zich fysiek en minder fysiek waarneembaar kan uiten heeft zich gedurende het leven zo met het karakter vereenzelvigt dat het "normaal" en onbewust is geworden. Angsten die echter niet meer worden "waargenomen" zijn saboterend en invaliderend -.

De therapie is gericht op vergroten van de persoonlijke draagkracht zodat u het leven beter kunt vormgeven of aankunt en uw vrouwtje/mannetje kunt staan en weerbaarder wordt.

Het kan ook zijn dat ik u als behandelaar adviseer om een andere vorm van hulp te kiezen. Ook kan het zijn dat externe problemen zo de overhand hebben dat deze eerst opgelost moeten zijn voordat u zich als het ware de ruimte kunt "permitteren'" voor het aangaan van psychotherapie.

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Gigase Else Drs Praktijk voor Psychotherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.