Goberg Fondswerving Twello

Goberg Fondswerving Twello

Vivaldistraat 19, 7391ST, Twello 0571-273129 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie kan er geen extra geld gebruiken voor zijn vereniging, school, stichting, club of andere organisatie om een en ander te kunnen bekostigen.

KIJK BIJ WAAROM GOBERG FONDSWERVING? WAAR ALLES NOG DUIDELIJKER OMSCHREVEN STAAT!

Dit kan op veel manieren, maar voor wie snel een flink geldbedrag wil binnen halen, is Goberg Fondswerving een goed alternatief. Goberg Fondswerving heeft een assortiment met veel keus aan makkelijk te verkopen kwaliteitsartikelen. En de praktische - en overzichtelijke verkoopacties worden uitgebreid ondersteund met “gratis” ondersteunende materialen, draaiboeken en praktische begeleiding van onze kant.

Uitgebreid optimale ondersteuning gecombineerd met praktijk ervaring.

Goberg Fondswerving biedt u meerdere eenvoudige en succesvolle verkoopformules waarmee u snel en gemakkelijk veel geld mee kunt verdienen.

Verkoopacties met een eerlijke - en realistische winstmarge.

Wij leveren kant-en-klare verkoopacties met een hoog rendement. Wij hebben bewust gekozen voor een ruim assortiment, zodat u voldoende keuze heeft. Verder kunt u zelf uw actieperiode kunt bepalen. U kiest daarvoor de drie weken die het beste in de agenda van uw organisatie, vereniging of school passen. Ook bent u vrij in de keuze van het product waarmee u de actie wilt uitvoeren.

Wilt u bij uw verkoopactie gebruik maken van gratis full colour bestellijsten? Wij ontwerpen "gratis" voor iedere verkoopactie een unieke bestellijst waarop uw doel met eventueel logo kan worden geplaatst.

Een verkoopactie met eenmalige automatische incasso's. De voordelen: Voor de deelnemers is het een stuk veiliger, deze lopen niet met contant geld over straat. En de ontvangst en de verwerking van de betalingen nemen wij voor onze rekening, wat u veel tijd scheelt.

U hoeft niets voor te financieren! U betaald pas achteraf wanneer u het geld binnen heeft.

Meer Reclame in de buurt

Deze Goberg Fondswerving Twello vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reclame in de buurt.