Grijsen Park- & Straatdesign

Grijsen Park- & Straatdesign

Lorentzstraat 13, 7102JH, Winterswijk 0543-516950 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

GRIJSEN PARK- EN STRAATDESIGN.

Grijsen laat de openbare buitenruimte schitteren. Dat doen we door in samenspraak met stedelijke inrichters en landschapsarchitecten verrassende elementen aan te leveren. Onze missie: Grijsen wil de toonaangevende fabrikant zijn van afvalbakken, boomroosters en banken met altijd hoogwaardige en unieke (product)oplossingen.

In onze visie staan deze pijlers centraal:

Design
Grijsen staat voor unieke en exclusieve producten. Projecten om trots op te zijn, producten die ‘als enige’ in uw openbare ruimte staan. Wij geloven in design, omdat het een representatieve uitstraling heeft en waarde toevoegt aan de (leef)omgeving. Een waardetoevoeging met design producten, deze kwaliteit zorgt voor continuïteit en de ontwikkeling van Grijsen.

Kwaliteit
Een hoogwaardige product of project, dat krijgt u wanneer u voor een samenwerking met Grijsen kiest. Wij zijn klantgericht en betrokken, tijdens het proces van een schets tot en met de oplevering van een project. Bij onze organisatie staan professionaliteit en ontwikkeling van de medewerker centraal. Dit betekent kennis en vakkundigheid om uw vraag te begrijpen en om hem te kunnen vertalen naar de beste oplossing!

Duurzaamheid
Wij maken producten voor onze klanten en voor de maatschappij. Het gevoel dat we maatschappelijk wat kunnen betekenen, door betrokken te zijn bij mens, milieu en productlevenscyclus, is belangrijk voor ons. Van welke materialen zijn onze producten gemaakt? Hoelang gaan ze mee? Openheid in communicatie speelt hierin een belangrijk rol bij Grijsen.

Toonaangevend
Wij werken met unieke materialen, met oog voor milieu en waarborging van kwaliteit. We stellen de hoogste producteisen, daarbij zijn onze ondernemersgeest en innovatieve vermogen, maatgevend voor de kwaliteit. We vinden het belangrijk dat u het gevoel heeft dat “Grijsen een maatstaf is voor kwaliteit”.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Grijsen Park- & Straatdesign vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.