Groothedde Account Belast Consulent

Groothedde Account Belast Consulent

Deventerstraat 379, 7322RH, Apeldoorn 055-3660155 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Accountantskantoor Groothedde, aangesloten bij beroepsorganisatie de NBA, is een zelfstandige organisatie aan de rand van Apeldoorn. U vindt ons aan de provinciale weg van Apeldoorn naar Deventer, met voldoende eigen parkeergelegenheid. Het pakket aan diensten dat wij aan het midden en kleinbedrijf kunnen bieden is breed van opzet.

Tot ons dienstenpakket behoort onder andere:
Accountancy;
Belastingadvies;
Administratieve dienstverlening;
Salarisadministratie;
Juridische dienstverlening.

In nauw overleg met u proberen wij te komen tot een ideale mix van werkzaamheden, om uw bedrijfsvoering zo optimaal te maken en te houden. Wij willen actief met u meedenken en inhaken op uw informatiebehoefte.

In de toekomst zal alleen nog maar meer de nadruk liggen op bedrijfseconomische en fiscale adviezen, alsmede op het begeleiden van startende ondernemers. In samenhang met genoemde werkzaamheden komen steeds meer bedrijfsjuridische vragen op uw weg. Door specialisatie hebben wij in dit onderdeel van advisering voorzien.

Kortom Accountantskantoor Groothedde heeft de nodige deskundigheid in huis waarmee wij een persoonlijke laagdrempelige benadering en een vertrouwensrelatie met u willen opbouwen.

Accountancy
Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw jaarlijkse administratieve verplichtingen. Hiertoe stellen wij de jaarrekening op en zorgen wij voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Voor bv’s en nv’s zorgen wij voor het opstellen van de publicatiestukken en voorbeeldnotulen voor de algemene vergadering van aandeelhouders om aan de juridische verplichtingen te voldoen. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat de jaarrekening niet alleen aan de wet- en regelgeving voldoet, maar ook voldoende inzicht geeft voor u en uw financiers. Met behulp van de jaarrekening bespreken wij met u de gang van zaken binnen uw onderneming en zijn wij uw sparringpartner bij de keuzes die u als ondernemer maakt.